HC Energie Karlovy Vary

Fanouškům Energie se v pátek představí dakarský tým Buggyra

V rámci pátečního domácího utkání mezi Energií a Pardubicemi se v KV Aréně bude prezentovat také tým Buggyra a závodní speciál Jaroslava Valtra - Tatra Phoenix. Ve spolupráci s autodromem Most zde Buggyra rozdá 5 tisíc volných vstupenek na sobotní akci The Most Rally Sprint.

„Společného s hokejovým klubem v Karlových Varech máme mnohem více, než jen obchodní partnery. V obou našich sportech jde o týmového ducha, soutěživost a touhu po úspěchu. Doufám, že domácím přineseme štěstí a porazí Pardubice,“ uvedl k pátečnímu zápasu manažer týmu Buggyra Jan Kalivoda, jehož tým podporuje, tak jako HC Energii Karlovy Vary, Karel Holoubek. „Spojili jsme hned dvě akce, a to hokej a premiérový závod rally na mosteckém autodromu. Pro fanoušky to bude něco nového, ale jsem přesvědčený o tom, že něco velmi zajímavého. Rádi bychom z toho do budoucna udělali tradici před odjezdem na Dakar.“

Tým Buggyra na mosteckém autodromu v rámci The Most Rally Sprint představí svůj tým pro slavnou dálkovou soutěž rally Dakar 2016. Diváci tak naposledy před odjezdem techniky do francouzského přístavu Le Havre budou moci vidět speciály značky Tatra - 815 Fat Boy Martina Kolomého a nový Phoenix Jardy Valtra, jehož posádku letos doplní legendární Josef Kalina. Ovšem to není zdaleka vše. V sobotu se na okruhu představí také duo vítězného týmu poháru konstruktérů evropského poháru tahačů pro rok 2015 Adam Lacko a David Vršecký. „Představíme i jednu novinku, ale tu nebudu dopředu samozřejmě prozrazovat,“ dodává s úsměvem Kalivoda.

Jarda Valtr a tým Buggyra budou na hokejovém zápase rozdávat volné vstupenky na sobotní The Most Rally Sprint, a tak hokejoví fanoušci budou mít jedinečnou příležitost zavítat v sobotu také do Mostu.


Jaroslav Valtr

Související články

Preview k zápasu | čt 12.11.2015

Po reprezentační přestávce hostíme Pardubice