HC Energie Karlovy Vary

Koncern Holoubek oslavil 25 let!

V sobotu 12. prosince završil Koncern Holoubek oslavy svého 25. výročí. Hokejoví příznivci toto výročí registrují již od září, kdy s výročním logem vyjeli hráči A-týmu na své výstroji a dále je toto jubileum pravidelně prezentováno v rámci domácích ELH utkání. Slavnostního večera se v Grandhotelu Pupp zúčastnilo více než 500 hostů, mezi kterými nechyběli ředitelé a manažeři jednotlivých členů koncernu. Náš klub reprezentovali prezident klubu L. Trubač, generální manažer M. Vaněk a jednatel R. Liangovský, kteří z rukou majitele klubu, pana Karla Holoubka, převzali pamětní ocenění ze sklárny Moser.

FOTOGRAFIE ZE SLAVNOSTNÍHO VEČERA

Mezi pozvanými nechyběli ani další zástupci klubu včetně kapitána týmu Radima Bičánka. Celý večer se nesl v duchu výborné zábavy, o čemž svědčil neustále plný parket a dobrá nálada. Večerem provázela Mahulena Bočanová a mezi účinkujícími byli Kryštof, M. Hrůza s kapelou a U mě dobrý, jejímž frontmanem je právě zakladatel koncernu pan Karel Holoubek. Před Vánocemi byly na podporu a rozvoj Karlovarské Krajské nemocnice předány i dva symbolické vouchery v celkové hodnotě 50.000,- Kč, které řediteli KKN MUDr. Josefu Märzovi předal K. Holoubek osobně.

Sportovní odvětví mimo hokejové Energie reprezentovala i závodní stáj Buggyra, jejíž 2 závodní trucky zdobily vstup do slavnostního sálu a mezi pozvanými hosty nechyběli ani zástupci Hipodromu Holoubek a čestný host p. Josef Váňa. HC Energie přeje Koncernu Holoubek mnoho dalších úspěchů ve všech oborech podnikání a věříme, že se při kulatém jubileu opět společně setkáme.

HC Energie a Karel Holoubek