HC Energie Karlovy Vary

Diskusní fórum a otázky na vedení pozastaveny

Vedení klubu se rozhodlo do konce sezony uzavřít rubriky diskusní fórum a otázky na vedení na webových stránkách HC Energie. Toto opatření směřuje k tomu, aby se uklidnila atmosféra a aby hráči a trenéři získali dostatečný klid pro svou práci.

Vstupujeme do závěru sezony a všichni si dobře uvědomujeme, že měsíce březen a duben na dlouho dobu rozhodnou o budoucnosti karlovarského hokeje a našeho klubu. Proto jsme se rozhodli zpracovat plán závěru sezony, který se skládá z několika kroků. Jedním z nich je také výše uvedené opatření.

V žádném případě se nebráníme kritice ani komunikaci s fanoušky. V tuto chvíli však máme pocit, že obě dvě rubriky jsou kontraproduktivní a klubu a týmu spíše ubližují, než aby mu byly v čemkoliv nápomocny. Omlouváme se všem, kteří ve slušném duchu rubriky využívali a diskutovali k věci. Na druhou stranu ti, kteří na těchto stránkách nebyli schopni unášet své emoce se s naším rozhodnutím budou muset smířit.

Považujeme toto rozhodnutí za správné, budeme se na hráče snažit vyvinout maximální tlak po sportovní stránce, ale žádáme fanoušky o mediální klid v závěru sezony ve prospěchu týmu i celého klubu. Děkujeme za pochopení.

Miroslav Vaněk
Generální manažer klubu