HC Energie Karlovy Vary

Václav Skuhravý se v sobotu připojí k A-týmu

V sobotu 12. března se do přípravy A-týmu připojí útočník a dlouholetá opora Václav Skuhravý. Vedení HC Energie se s klubem Rytíři Kladno dohodlo na převzetí hráčových práv do 30. dubna 2016. Skuhravý by do zápasu měl naskočit už v neděli.

O posílení ofenzivy informoval generální manažer klubu Miroslav Vaněk, který dále okomentoval program a výkony A-týmu v posledních dnech. „Po domácím utkání s Vítkovicemi hraném 26. února se vedení klubu spolu s trenéry dohodlo na přípravě mužstva na baráž, neboť šance na vybojování 12. místa po základní části a play-out byla už pouze teoretická. Tým během 14 dnů absolvoval náročnou přípravu, která je již zaměřena na cíl udržet v Karlových Varech extraligu. Fanouškům se může zdát, že v některých utkáních hráči nepodávali optimální výkony. Důvodem je, že přípravu jsme podřídili na úkor výsledků v play-out tak, aby mužstvo bylo stoprocentně připravené na soutěž, která vypukne 29. března a ve které se rozhodne, kdo z barážových týmů bude hrát extraligu.“

„Mužstvo dnešním dnem končí přípravný kemp na Božím Daru, a kterém jsme se snažili skloubit všechny typy přípravy, na ledě i mimo něj. Především jsme chtěli, aby mužstvo týden strávilo bez vnějších vlivů ve společném prostředí a připravilo se nejen fyzicky ale i týmově na náročný závěr sezony,“ uvedl Miroslav Vaněk.