HC Energie Karlovy Vary

V derby úspěšnější naši junioři

V západočeském derby s Keramikou Plzeň podali naši junioři výborný výkon a zaslouženě si připsali vítězství 6:2. Naopak dorostu se příliš nedařilo. Po domáci prohře s Libercem jsme získali alespoň bod na Slavii.
Junioři:

HC Karlovy Vary - HC Plzeň 6:2 (1:0, 3:2, 2:0)

Branky: 6. Švarba (Šinágl), 21. Rozsypal (Šinágl), 23. Pech (Tvrdek, Švarba), 37. Hamerle (Bušta, Dolana), 41. Soukup (Rozsypal, Šinágl), 55. Šinágl (Soukup) - 33. Hail (Pulpán), 38. Beneš (Keltyčka) Vyloučení: 8:5. Využití: 0:0. Střely na branku: 25:33.

Karlovy Vary: Frič - Kocek, Švarba, Obuch, Štourač, Tomaška, Punčochář – Mudra, Pech, Vrba, Rozsypal, Šinágl, Soukup, Tvrdek, Dolana, Michal Polák, Bušta, Chyba, Hamerle

Plzeň: Krásný (od 41. Freylach) - Křten, Keltyčka, Pejša, Beneš, Pulpán, Judzin - Kašpar, Spal, Hauer, Bílek, Heřman, Lodr, Mihalides, Kracík, Topol, Hail, Toth

Junioři podali dobrý výkon a zaslouženě vyhráli, když svého soupeře přehráli ve všech činnostech.



HC Slavia Praha - HC Karlovy Vary 3:3 (2:2, 1:0, 0:1)

Branky: 8. Graňák (Birner, Čachotský), 17. Kvapil (Kala), 33. Malát (Šindel) - 6. Pech (Tvrdek), 15. Soukup (Šinágl, Punčochář), 57. Punčochář (Šinágl, Tomaška). Vyloučení: 4:5, navíc Tvrdek (KVA) 10 min OT Využití: 0:1. Střely na branku: 30:31.

Slavia: Hynek - Braniš, Graňák, Staněk, Jiří Svoboda, Šulc, Borůvka, Růčka, Špelda - Kala, Macháček, Malát, Čachotský, Červenka, Dobiáš, Morava, Birner, Borovanský, Kvalip, Šindel, Valach

Karlovy Vary: Frič - Kocek, Švarba, Obuch, Štourač, Tomaška, Punčochář – Mudra, Pech, Vrba, Soukup, Šinágl, Tvrdek, Dolana, Michal Polák, Bušta, Hamerle, Chyba

Oboustranně kvalitní utkání přineslo zaslouženou dělbu bodů. Naši junioři dvakrát vedli, ale potom se podařilo Slavii výsledek otočit. Vyrovnávající branku vstřelil obránce Punčochář v 57. minutě.





Dorost:

HC Slavia Praha - HC Energie 1:1

Branka: Jakub Bauer.

Slávisté se ujali ve vyrovnaném utkání vedení a byli z počátku lepším týmem. Po Bauerově brance se karta obrátila a dorostenci mohli výsledek otočit ve svůj prospěch. Šance však zůstaly nevyužity.



HC Energie – HC Liberec 1:2

Branka: Sedláček

Hráči podali nejhorší výkon v dosavadním průběhu soutěže. Chybělo jim nasazení, pohyb i hokejové myšlení a zaslouženě prohráli.





9.třída:

K.Vary - Sokolov 7:1

Branky: - Louthan 2,Šimčík 2, Zucker, Kalbáč, Vítek.

První třetina byla z naší strany především o neproměňování šancí. Střeleckou smůlu se nám podařilo protrhnout až na začátku druhé části. Od té doby jsme měli utkání ve svých rukou. Příští týden hrajeme v Plzni o první místo v tabulce po první polovině základní části. Soupeř, na rozdíl od nás, už 1 bod ztratil a k vedení v soutěži nám tedy stačí i remíza.



8.třída:

K. Vary - Sokolov 2:1

Branky: Kloso, Erneker

Souboj o druhé místo jsme proti favoritu zvládli velmi dobře a navázali na perfektní výkon z předešlého kola v Lounech. Ovšem příští týden hrajeme v Plzni a 9.třída tam bude bojovat o první příčku v tabulce. Dva klíčoví hráči nastoupí pravděpodobně za ní, takže to bude velice obtížné utkání. Za dnešní zápas zaslouží mužstvo velkou pochvalu.



7. třída:

Sokolov – K. Vary 4:3

Po vyrovnaném boji inkasovala Energie rozhodující branku až v samém závěru zápasu.



6.třída:

Sokolov – K. Vary 5:2

Branky: Filip Král, Luděk Holba

O výsledku rozhodly dva rychlé góly v polovině třetí třetiny. Stav se nepodařilo zvrátit ani při dvouminutové dramatické hře bez brankáře v závěru.



5. třída

Litvínov – K. Vary 2:8

Branky: Frank 2, Kverka 2, Vachovec, Vrzal, Vaněk, Vedral

Rozhodnutí přinesla druhá část, ve které karlovarští páťáci nastříleli soupeři pět gólů. Domácí Litvínov jsme jasně přehrávali zejména dobrým pohybem a kombinací.



4. třída:

Litvínov – K. Vary 6:0

Soupeř byl nad naše síly, lépe bruslil, hrál organizovaněji a hlavně dobře zakončoval. My jsme oproti předchozím zápasům hráli až s příliš velkým respektem. Pokud budeme kompletní můžeme s tímto soupeřem hrát vyrovnaně.