HC Energie Karlovy Vary

A-tým hlásí marody - Mullane, Vachovec, Baránek

Sotva začala extraligová sezona, A-tým se bude muset obejít hned bez tří důležitých hráčů. Na listině zraněných budou delší dobu figurovat obránce Marek Baránek, útočník Michal Vachovec, a také nejnovější posila Pat Mullane.

Již v utkání s Olomoucí se těžce zranil asistent kapitána týmu útočník Michal Vachovec, který má poškozené ramenní vazy. Léčení tohoto zranění si vyžádá 6 až 8 týdnů, v úterním utkání s Vítkovicemi s ním tak trenér určitě nemůže počítat.

V utkání s Kometou Brno došlo při osobním souboji u obránce Marka Baránka k tzv. vyhození ramene s poškozením vazů, které si vyžádalo operační chirurgický zákrok, a jehož léčení si vyžádá 8 až 10 týdnů. Ani on tak na sever Moravy nedocestoval.

Dále byla zraněna naše nová posila, útočník Pat Mullane, který po srážce s protihráčem utržil tzv. koňara, následkem čehož mu vznikl nad kolenem silný hematom. Zranění si vyžádá přibližně týdenní pauzu. Do Vítkovic hráč neodcestoval. To, zda nastoupí k domácím utkáním s Mladou Boleslaví a Litvínovem, je v tuto chvíli s velkým otazníkem.

Trenéři na tyto nešťastné události rychle zareagovali a doplnili mužstvo Martinem Kohoutem, který jinak působí na farmě v Kadani a Petrem Šidlíkem, který poslední dvě utkání odehrál za Jihlavu.