HC Energie Karlovy Vary

Na play-out za 60 Kč, platnost permanentek prodloužena bez dobíjení

Pátečním zápasem ve Zlíně zakončili hokejisté Energie základní část letošního ročníku Tipsport extraligy. Tabulka po 52. kolech rozdělila týmy na úspěšné a neúspěšné. Energetici nakonec skončili na 13. místě a již delší dobu věděli, že patří mezi čtyři týmy, které budou v nadstavbové části hrát ve skupině o umístění na 11. – 14. místě. Dalšími účastníky play-out jsou 14. Pardubice, 12. Olomouc a 11. Zlín. Vstupné na tuto část sezony bude jednotné ve výši 60 Kč, platit navíc budou stejné slevy, jako v základní části TELH. Permanentky zůstávají v platnosti a nově dobíjet se nemusí.

Systém play-out

Ve skupině O umístění na 11. – 14. místě hraje každý tým se svým soupeřem jednou doma a jednou na jeho ledě, celkem tedy mužstva odehrají šest zápasů. V nich se rozhodne, které dva týmy budou dále bojovat o udržení extraligy v baráži a kterým 24. března sezona skončí. Play-out začne v úterý 7. března a Energie nastoupí na ledě Olomouce.

Program zápasů Energie v play-out

Aktuální program naleznete v sekci Zápasy.

Permanentky prodlouženy bez nutnosti dobíjení

Majitelům permanentních vstupenek byla jejich místa na play-out prodloužena, tzn. že vstupné neplatí a zároveň nemusí karty dobíjet u pokladny.

Jednotlivé vstupné

Ostatní fanoušci zaplatí za jednu vstupenku do všech sektorů jednorázovou cenu 60 Kč, podobně jako je tomu u přípravných zápasů.

Slevy

Na jednotlivé vstupenky lze uplatnit slevy, které jsou platné pro základní část. 50% slevu mohou uplatnit senioři nad 65let, držitelé průkazů ZTP a děti do 130 cm. Studenti zaplatí 42 korun. Držitelé průkazů ZTP/P (vozíčkáři) mají vstupné za 0,-Kč.

Předprodej

Bude probíhat standardně v síti společnosti Ticketportal.cz, nebo před zápasy v pokladnách KV Areny.