HC Energie Karlovy Vary

Trojice hráčů podepsala dvouleté smlouvy

Nové dvouleté kontrakty podepsali další tři hráči A-týmu. Jedná se o brankáře Tomáše Závorku a útočníky Petra Stloukala a Tomáše Harkabuse. Jejich smlouvy jsou platné do 30. 4. 2019.

„Podpis Tomáše Závorky byl pro nás velmi důležitý, smlouvu jsme připravovali delší dobu, a jsme rádi, že Tomáš zůstává v Karlových Varech. Spolu s Davidem Honzíkem tvoří velmi kvalitní brankářskou dvojici, na kterou budeme spoléhat nejen v baráži, ale i v příští sezoně,“ uvedl sportovní manažer Jaromír Kverka.

„Petr Stloukal i Tomáš Harkabus prokázali během sezony značný progres a oba jsou hráči, kteří v příštích dvou sezonách určitě zabojují o místo v základním kádru A-mužstva, ve kterém budou hrát čím dál tím důležitější roli,“ dodal Jaromír Kverka na adresu dvou útočníků.

O dalším aktuálním dění ohledně A-týmu informoval generální manažer klubu Miroslav Vaněk: „Špatnou zprávou pro fanoušky je, že vzhledem ke komplikované zlomenině ruky a následnému léčení končí letošní sezona pro Patricka Mullaneho, jehož produktivita nám bude určitě v baráži chybět. Jeho zranění již trvá delší dobu, a doufali jsme, že se podaří lékařům vrátit hráče zpět do hry. Nicméně poslední verdikt klubového lékaře zní, že pro tuto sezonu to již není možné. Pat Mullane tedy odlétá v pondělí zpět do USA. Co se týká zdravotního stavu ostatních hráčů A-týmu, kromě drobných běžných maličkostí je tým zdravotně v pořádku a kompletně připraven na vstup do bojů v baráži. Jedinou výjimkou je pouze menší zranění Sebastiana Gorčíka, které si způsobil ve Zlíně. Doufáme, že zhruba do týdne by měl být stoprocentně připraven.“