HC Energie Karlovy Vary

Příprava pokračuje, do KV Areny přijíždí Litoměřice

Další prověrka čeká karlovarské hokejisty ve čtvrtek, kdy do lázeňské metropole zavítá celek z Litoměřic. Ten v úterý zvítězil 3:0, zatímco svěřenci trenéra Pešouta stejným poměrem prohráli s Kladnem. Utkání startuje v 17:30 a všichni jste srdečně zváni.
Kde sledovat utkání:
Online přenos
Live stream

Kalla s Bílkem opět ve Varech

Tradiční účastník WSM ligy má již za sebou tři zápasy. V tom prvním prohrály Litoměřice 0:1 v Ústí nad Labem a o dva dny později nestačily na domácím ledě celku z Benátek nad Jizerou, kterému podlehly 3:4 v prodloužení. První vítězství si tak svěřenci Miloše Říhy mladšího připsali až v úterý, kdy na svém kluzišti porazili 3:0 Kadaň. Skóre tohoto zápasu otevřel Jaroslav Kalla. Sedmatřicetiletý technický útočník působil na začátku své kariéry v Karlových Varech, nejlepší léta však prožil následně v mateřském Kladně. Západočeskému publiku bude jistě dobře známý také Vítězslav Bílek, který působil v Energii dvě sezony a ve svém debutu se uvedl hattrickem do sítě Pardubic.

Tomáš Mariška: O výsledek primárně nejde

„Čeká nás druhé domácí utkání v tomto týdnu. Naším cílem je ho odehrát tak, jako poslední domácí zápas s Litvínovem. Do zápasu půjdeme z plného tréninku, takže pro nás v tuto chvíli není výsledek rozhodující. Chceme hrát tak, aby se to divákům líbilo, tedy aktivní a útočný hokej.“

Související články

Reportáž | čt 17.8.2017

Energie si doma poradila s Litoměřicemi