HC Energie Karlovy Vary

Pomozte dětem! Charitativní týden WSM ligy již v pondělí

Pojďme při pondělním duelu s Českými Budějovicemi ukázat, že naše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc. Právě v pondělí 20.11. startuje akce s názvem" Charitativní týden WSM ligy", do které se zapojí také karlovarská Energie.

Charitativní sbírka předmětů

U hlavního vchodu KV ARENY budou pro účely sbírky připraveny boxy, do kterých můžete vhodit potřebné věci pro "Krajský dětský domov pro děti do 3 let". Můžete přinést například balení plenek, vlhčené ubrousky, dětskou kosmetiku, příkrmy, nové hračky (ne plyšáky) či oblečení pro děti max. do věku 5 let. Dárečky, které se vyberou, za vás odvezou dětem hráči HC Energie. Pojďme společně pomoci dobré věci!

Dražba dresů a originálního zážitku

Pokud doma nemáte nic, co byste mohli dětem věnovat, ale i přesto chcete pomoci, můžete se zapojit do aukce originálních hraných dresů hráčů HC Energie z uplynulé sezony. Klub HC Energie věnoval do dražby, která bude probíhat od 20.11. do 4.12. na webu www.sportovníaukce.cz dresy Ondřeje Beránka a Tomáše Závorky, podepsané všemi hráči aktuálního A-týmu.

Druhou draženou "položkou" pak bude originální zážitek s hráči HC Energie - vítěz dražby se bude moci osobně podívat do zázemí kabiny, vyfotit se s hráči a navštívit přímo na lavičce jeden trénink A-týmu. Výtěžek z dražby dresů a zážitku pak poputuje na konto projektu Klokánek. Více o Klokánku najdete ZDE.