HC Energie Karlovy Vary

Mládež: Junioři bojují o play-off, béčko dorostu čeká derby


Konec týdne bude nabitý mládežnickými zápasy, na led se vrhnou prakticky všechny věkové kategorie. Těžká zkouška čeká zejména juniory a starší dorostence, obě mužstva budou totiž hrát dva dny za sebou, což je v takto kritické fázi sezony dvojnásob náročné.

DHL extraliga juniorů

27. kolo - 5.1.2018

Bílí Tygři Liberec - HC Energie Karlovy Vary od 17:00
Bílí Tygři se aktuálně nachází ve středu tabulky na osmé příčce a hrají v dobré formě, z posledních čtyř utkání vyhráli třikrát a padli pouze o jeden gól s vedoucí Plzní. Liberečtí mají nadprůměrné výsledky v domácích kláních a do jejich karet hraje také výsledek jediného dosavadního střetnutí těchto celků v letošní sezóně, kdy dokázali na karlovarském ledě zvítězit 2:1. Pro Energii budou tedy těžkým soupeřem.

28. kolo - 6.1.2018

BK Mladá Boleslav - HC Energie Karlovy Vary
Mladá Boleslav je pro energetiky poměrně hratelný soupeř, aktuálně totiž hájí 10. pozici a od Karlových Varů ji dělí pouze šest bodů, k tomu má bruslařský klub odehráno jedno utkání navíc. Středočeši se potýkají s dosti nepříjemnou formou, už celých pět zápasů čekají na vítězství a ani dlouhodobé statistiky jim nepřisuzují výraznou výhodu domácího prostředí. Lze tedy očekávat velice vyrovnaný duel, který by mohla rozhodnout zejména schopnost rychlé regenerace, oba celky totiž hrají také o pouhý den dříve.


Extraliga staršího dorostu

10. kolo o pořadí v play-off - 5.1.2018

HC Energie Karlovy Vary - Bílí Tygři Liberec od 18:00
Duel Liberce s Karlovými Vary bude soubojem dvou ligových gigantů, ve skupině o umístění v play-off patří Libereckým druhá příčka a navíc mají jedno utkání k dobru. První část sezony se však podstatně lépe vyvedla energetikům, ti mají také vynikající výsledky v kláních na domácím ledě. Zápas bude zajímavé sledovat mimo jiné proto, že se oba celky potkají v letošní sezoně vůbec poprvé.

11. kolo o pořadí v play-off - 6.1.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Sparta Praha od 13:00
I klání Energie se Spartou přináší maximální očekávání vzhledem ke kvalitě a vyrovnanosti týmů. Oba celky prožily výbornou první část soutěže, Pražané dokonce svou skupinu vyhráli, a formu si přenesly také do části o umístění v play-off. V tabulce je dělí jen jediná příčka, konkrétně dva body ve prospěch Karlovarských, Sparta má však odehráno o utkání méně. Vzhledem ke slabým výkonům hostů na venkovních kluzištích tak padá role favorita spíše do rukou Energie.


Eliod extraliga mladšího dorostu

Nadstavba 5. kolo - 6.1.2018

HC Meteor Třemošná - HC Energie Karlovy Vary
Jak v základní, tak v nadstavbové části ligy předváděli podstatně lepší výkony energetici, ve skupině C druhé fáze sezony disponují nad Třemošnou dokonce náskokem osmnácti bodů, a dokázali také zvítězit v obou dosavadních vzájemných střetnutích. Meteor se navíc potýká s poklesem formy, v posledních pěti zápasech si připsali jen jednu výhru a jejich naprosto katastrofální výkony v domácích utkáních nasvědčují poměrně jasnému výsledku.


Liga mladšího dorostu

Nadstavba 3. kolo - 4.1.2018

HC Škoda Plzeň "B" - HC Energie Karlovy Vary "B" od 15:25

Liga žáků 8. tříd

19. kolo - 6.1.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC VERVA Litvínov od 12:00


Liga žáků 6. tříd

19. kolo - 6.1.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC VERVA Litvínov od 10:00