HC Energie Karlovy Vary

INFORMACE: Kde parkovat během hokeje?

S ohledem na probíhající přestavbu v areálu OC Varyáda, kdy se výrazně zmenšila kapacita a možnosti parkovacích míst pro parkování, máme pro fanoušky, kteří přijíždějí z větších vzdáleností, tyto důležité informace ohledně možnosti parkování během domácích extraligových zápasů.

PŘIJEDU AUTEM

1) Parkování v garážích KV Areny (pod tréninkovou halou)
V omezeném počtu bude i letos možné zakoupit parkovací lístek v garážích pod tréninkovou halou KV Areny. Parkování je zpoplatněno částkou 200 Kč a lze jej zakoupit pouze předem v online předprodeji ZDE.

2) Parkování v areálu Karlovarské burzy
Městská společnost KV City Centrum Karlovy Vary umožní parkování v areálu Karlovarské burzy, který se nachází vedle čerpací stanice OMV na Západní ulici, cca. 500 m od KV Areny. Poplatek za parkovné bude 60,-Kč.

3) Parkování v areálu Dolního nádraží
Policie ČR a karlovarská Městská policie dále doporučuje parkoviště v areálu Dolního nádraží na Západní ulici před autobusovým terminálem, přibližně jeden kilometr od KV Areny. Parkování na tomto soukromém parkovišti je 50,-Kč.

PŘIJEDU AUTOBUSEM

V pravidelných intervalech zajíždí ke KV Areně autobusové linky číslo 2 a 6. Jízdní řády linek městské hromadné dopravy najdete na stránkách DPKV nebo na idos.cz. Linka číslo 6 staví u zastávky KV Arena u hlavního tahu před stadionem, linka číslo 2 taktéž, některé spoje pak zajíždějí přímo před halu (zastávka KV Arena - parkoviště).

PŘIJEDU VLAKEM

Fanoušci, kteří rádi cestují vlakem, mohou využít i vlakovou zastávku Karlovy Vary-Aréna, která se nachází za areálem Haly míčových sportů. Stanice se nachází na trati z Mariánských Lázní, využít ji lze ale alternativně i jako dopravu z centra Karlových Varů ze zastávky Karlovy Vary-dolní nádraží. Vlakové jízdní řády opět pohodlně najdete na idos.cz.