HC Energie Karlovy Vary

Páteční bitva s Vítkovicemi. Na co se mohou fanoušci těsit?

Energetici vydřeli v úterý výhru v Liberci a další chtějí přidat už v pátek doma proti Vítkovicím. Na co se mohou fanoušci během utkání těšit?

VSTUPENKY NA DUEL S VÍTKOVICEMI KUPUJ ZDE

PARKOVÁNÍ POD KV ARENOU KUPUJ ZDE

Do Karlových Varů přijede v pátek soupeř, který se letos zatím trápí. Výsledky týmu nejsou podle očekávání, což vidí i vedení klubu. V uplynulých dnech tak po dohodě skončil hlavní trenér Miloš Holaň. Do toho se Vítkovičtí potýkají s virózou, kvůli které odložili středeční duel v Pardubicích. K pátečnímu duelu s Energií by ale měli dorazit!

Ostravané se mohou i letos spolehnout na produktivního kapitána Dominika Lakatoše, skvěle si vede i letní posila, obránce Stuart Percy, který vládne bodování obránců celé extraligy!

Dres Energie v minulosti oblékal útočník Rastislav Dej, který s naším klubem na počátku své profesionální kariéry v roce 2009 oslavil mistrovský titul. Ve Vítkovicích naopak v minulosti krátce hrál Ondřej Dlapa, či Jan Bernovský, který kvůli zranění náš dres v letošní sezoně ještě neoblékl.

NÁVŠTĚVNOST

Hokejová horečka ve městě neutichá. Úvodních pět duelů v sezoně vidělo dohromady 23 721 diváků, průměr se tak drží vysoko nad hranicí 4 500 fanoušků na zápas.

Naši fanoušci ale nechybí ani na venkovních duelech, své zastoupení měli dosud na všech zápasech hraných na stadionech soupeřů a výjimkou nebyla ani vítězná úterní bitva s Libercem. Ještě jednou díky!

FANZÓNA (od 16:00)

Naše Fanzóna, která se z důvodu chladnějšího počasí již přestěhovala do vestibulu KV Areny, bude pro fanoušky připravena i v pátek (vchod nalevo od fanshopu, po schodech dolů a doprava).

Ve Fanzóně si na své přijdou malí i velcí fanoušci Energie. Nechybí virtuální realita, vyfotit se mohou i ve fotokoutku Gifpad od partnera AG Production s.r.o.. Těšit se ale mohou i na tradiční aktivity – malování na obličej či střelbu na branku. Bude možné také zakoupit drobné občerstvení.

Do Fanzóny se za dětmi vyrazí podívat také obránce Filip Krajčík a Jan Bernovský. Rozdat podpisy budou připraveni od 16:30 do 17:00.

PŘEDZÁPASOVÝ CEREMONIÁL

Od čtvrtka do neděle se v Karlových Varech uskuteční parahokejový rozvojový kemp pro nové budoucí naděje tohoto sportu. Ve čtvrtek si hokej na sledgi vyzkouší v rámci otevřeného tréninku i několik hráčů A-týmu, před pátečním zápasem pak čestné buly vhodí parahokejistka Anička Špringlová. Všichni účastníci kempu pak podpoří Energii i v zápase s Vítkovicemi.

PŘESTÁVKOVÝ PROGRAM

O první pauze se opět představí vozy našeho oficiálního partnera Auto Schoner. O druhé přestávce pak budeme soutěžit o ceny věnované firmou Natural Protein.

LA FRESCA RESTAURANT

Nechcete v pátek po zápase řešit, kam vyrazíte na večeři? Tuhle otázku už máte vyřešenou! Po skončení utkání je totiž pro všechny fanoušky otevřen La Fresca Restaurant (VIP restaurace) ve 4. patře KV Areny, a to minimálně tři hodiny po skončení utkání.

Související články