HC Energie Karlovy Vary

Předprodej na Litvínov zahájen, permanentkáři bezplatně. Jaká platí pravidla pro vstup?

Fanoušci Energie se dočkali! Už příští týden znovu skoro po roce uvidí zápasy svých oblíbenců přímo na vlastní oči v KV Areně, už 5. srpna vyzvou karlovarští hokejisté v domácí premiéře v Podkrušnohorském derby Litvínov. Permanentkáři mají na toto i všechna domácí utkání v přípravě a základní části soutěže vstup bezplatně.

VOLNÝ PRODEJ VSTUPENEK

Předprodej vstupenek na přípravné domácí zápasy byl zahájen ve čtvrtek 29. července online na serveru www.ticketportal.cz. Vstupenky bude také možné zakoupit v den utkání na pokladnách KV Areny, které budou otevřeny tradičně hodinu a půl před začátkem zápasu.

Vstupenky

5.8. Energie - Litvínov

Cena vstupenky: dospělí – 100 Kč; děti, studenti , důchodci – 70 Kč

STÁVAJÍCÍ PERMANENTKÁŘI

Fanoušci, kteří si zakoupili permanentku na předchozí sezonu 2020/21, mají svou sezónní vstupenku automaticky prodlouženou i pro sezonu 2021/22 a nemusí již nic kupovat či znovu aktivovat. Jejich držitelé tak uvidí všechna domácí utkání Energie v přípravě i v základní části Tipsport extraligy zcela bezplatně.

ZAVŘENÉ SEKTORY

S ohledem na stále probíhající provoz očkovacího centra KV Areny budou až do odvolání uzavřené sektory 113–116. Fanoušci, kteří mají permanentky v těchto sektorech, budou moci sledovat utkání ze sektoru 112, v řadách 5 - 12, kde pro ně budou vyhrazena náhradní místa. Žádáme diváky, aby proto dbali pokynů pořadatelské služby, která bude na místě přítomna.

BEZPEČNOSTNÍ PODMÍNKY ANEB CO MUSÍM SPLNIT, ABYCH SE DOSTAL NA ZÁPAS

Na utkání je povolen vstup fanouškům, kteří se prokáží:
• negativním RT-PCR testem ne starším než 7 dní
• negativním POC (antigenním) testem ne starším než 72 hodin
• certifikátem prokazujícím dokončené očkování, tj. nejméně 14 dní od absolvování druhé dávky očkování
• laboratorním potvrzením o prodělané nemoci COVID-19, kdy od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní

Pozor, od 1.7. již pro vstup na sportovní utkání nestačí čestné prohlášení o provedeném testování v práci či ve škole.

Na utkání mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19. Po vstupu do KV Areny je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem třídy FFP2/KN95.

Sledujte prosím pozorně i nadále průběžně náš web a sociální sítě s ohledem na možnou změnu aktuálních vládních opatření týkajících se vstupu na sportovní utkání.

NOVÍ PERMANENTKÁŘI

Vedení klubu HC Energie Karlovy Vary se rozhodlo v tuto chvíli nezahájit prodej permanentek pro nové zájemce, tj. pro fanoušky, kteří nezakoupili sezónní vstupenku na uplynou sezonu 2020/21, s ohledem na nejisté podmínky vstupu na stadion v nové extraligové sezoně. Po skončení přípravného období, tj. v první polovině září, však může být za příznivých podmínek předprodej nových permanentek spuštěn. O tom, zda a a za jakých podmínek, budeme včas fanoušky informovat. I zde proto doporučujeme průběžně sledovat náš web a sociální sítě klubu, kde budeme fanoušky v případě změny informovat.