HC Energie Karlovy Vary

BMW Cup: Energetici v prodloužení porazili Norimberk a stali se vítězi turnaje

První část zápasu byla pro oba týmy spíše rozehřívací. I přes několik šancí se ale ani jednomu nepodařilo skórovat. O první branku se nakonec postaral soupeř. Netrvalo však dlouho a ve 26. minutě srovnal stav Lukáš Pulpán. Po pár minutách hry se Norimberk dostal do oslabení, kdy toho okamžitě využil Petr Koblasa. Ve druhé polovině třetí třetiny stihl domácí tým vyrovnat a stav tak zůstal až do konce základní hrací doby. O vítězi nakonec rozhodlo prodloužení. V přečíslení dva na jednoho se k brankáři dostal Martin Kohout s Dávidem Grígerem. Poslední jmenovaný pak bez problému gólmana překonal.
Příprava na sezonu, BMW Cup, ne 4.9.2022
Norimberk
Karlovy Vary
2:3p
0:0, 1:2, 1:0 - 0:1
Branky a nahrávky: 22. Macleod (Sheehy, Shaw), 51. Welsh (Schmölz, Shaw) – 26. Pulpán (Gríger), 30. Koblasa (Vondráček), 62. Gríger (Kohout).
Rozhodčí: MacFarlane, Polaczek
vyloučení5:5
využití1:1
oslabení0:0
diváci1654
Norimberk: Hungerecker (Treutle)- Karrer, Weber, Welsh, Shaw, Bodnarchuk, Mebus, Konstanz- Fox, Leonhardt, Sheehy- Schmölz, Fleischer, Reimer- MacLeod, Stoa, Ustorf- Kechter, Jahnke, Lobach
Karlovy Vary: Lukeš (Habal) – Plutnar, Bartejs, Bernad, Dlapa, Rohan, Pulpán "A", Mikyska – Rachůnek "A", Gríger, Vondráček "C" – Koblasa, Černoch, Kohout – Beránek, Hladonik, Kofroň – Redlich, Baláž, Kružík.

Komentář k utkání

Fotogalerie

Související články