HC Energie Karlovy Vary

Také ve finále do bojových barev - opět s firmou CREATIVE WORLD

Velkou oblibu si v závěru základní části a především pak ve vyřazovacích bojích získalo zdobení fanoušků válečnými barvami se společností CREATIVE WORLD. A nepokračovat v historickém finále by proto bylo hříchem! Proto neváhejte a navštivte u vchodu na zimní stadion naše malířky - hokejistky karlovarských Dračic a ukažte, kterému klubu patří Vaše srdce!
Společnost CREATIVE WORLD & WORKSHOP Ltd., zkráceně prezentována na internetu jako www.kreativnisvet.cz zastupuje jako partner pro ČR a SR významné světové společnosti jako např. Eberhardfaber, BSB-obpacher, SNAZAROO, REEVES a řadu dalších, které se zaměřují na kreativní tvoření pro celou rodinu. Nabízí svým zákazníkům širokou nabídku potřeb a materiálů pro malování, modelování, odlévání, balení dárků, výzdobu dětského pokoje, dětské samolepky a mnoho dalších potřeb.

Významnou součástí sortimentu jsou také barvy na obličej a tělo, které se pyšní vysokou kvalitou, nezávadností, ochranným faktorem, tolerancí k dětské pokožce, pestrou paletou barev a jednoduchým použitím. Během následujících týdnů budeme také doplňovat sortiment o barvy na vlasy, voskové gely pro tvorbu různých 3D efektů, fosforeskující barvy atd.

Snažíme se svým zákazníkům nabízet kvalitní produkty s dlouhou trvanlivostí, aby každý z Vás byl spokojený nejen se zbožím, ale také s rychlou dodávkou a příjemnou komunikací. Každým rokem náš sortiment rozšiřujeme a snažíme se vždy přijít s novými motivy, materiály a nápady tak, abychom Vám mohli nabídnout vždy něco nového a zajímavého.

Stačí se jen u nás zaregistrovat a vše Vám budeme zasílat e-mailem. Pokud o tuto službu projevíte zájem, registrační formulář neleznete zde.

CREATIVE WORLD & WORKSHOP LTD.
organizační složka
Hrubého 11
612 00 BRNO
FAX: +420 226 015 689
TEL.: +420 543 245 346
E-mail: info(zavinac)kreativnisvet.cz
www.kreativnisvet.cz