HC Energie Karlovy Vary

Výjimečný věrnostní program HC Energie v plném proudu. Zaregistrujte se a ušetřete na každém nákupu a získejte další výhody!

HC Energie připravila pro všechny fanoušky karlovarského hokeje skvělé překvapení, které ocení skutečně každý – speciální věrnostní program, díky kterému můžete ušetřit doslova při každém nákupu u desítek partnerů přímo v Karlových Varech a dalších tisícovkách po celé České republice i Evropě.

Jak to funguje?

Jak využívat výhody?

Naší základní činností je hrát kvalitní hokej. Ale pro větší požitek vás, našich fanoušků, jsme se rozhodli přinést nový věrnostní program, který bude pro vás skutečně přínosný a atraktivní. V rámci našeho nového programu vám umožníme využívat výhody u obchodních partnerů společnosti, která je ve svém oboru naprostou jedničkou a je prověřená sedmiletou historií v několika zemích Evropy a také tisíci partnerskými společnostmi.

Pro členy našeho nového věrnostního programu připravujeme soutěže o atraktivní ceny, jako jsou večeře s hráči, permanentky na příští sezónu, předměty z fanklubu, vstupenky na zajímavé kulturní i sportovní akce a spoustu dalších výhod, o kterých budete pravidelně informováni na našem webu. Jako bonus navíc každý z vás získává zdarma věrnostní kartu společnosti LYONESS. Každý uskutečněný nákup vám bude vracet peníze zpět na váš běžný účet, ale zároveň podpoří hokej ve vašem milovaném klubu.

Více informací získáte na adrese lyoness@hokejkv.cz nebo na telefonním čísle 606 501 960.

Co pro to musím udělat?

Stačí se do věrnostního programu jednoduše zdarma zaregistrovat vyplněním formuláře níže. Základní informace získáte přímo na stránkách Lyoness. Pro kompletní informace si přijďte přímo k nám.

Registrace

Do věrnostního programu HC ENERGIE se můžete jednoduše registrovat tímto formulářem.

Devatero výhod nákupu s věrnostním programem HC ENERGIE

1. Peníze v hotovosti na vaše konto namísto věrnostních bodů = dodatečný příjem díky běžným nákupům.
2. Výhody až do výše 30% u několika tisíc obchodních partnerů z řad nadnárodních řetězců i malých a středních podniků z vašeho okolí, ze všech oblastí a odvětví.
3. Internet shoping ve 32 zemích Evropy, Ameriky, Kanady, Středního východu a Afriky.
4. Neustále narůstající počet obchodníků, již dnes více než 150.000 akceptačních míst v 26-ti zemích Evropy.
5. Jednoduchá forma použití.
6. Jedna karta pro všechny obchodní partnery neomezující se na hranice ani odvětví.
7. Registrace je bezplatná, nezávazná a bezpečná.
8. Zdarma přehledný a detailní Online office.
9. Atraktivní soutěže pouze pro členy našeho věrnostního programu.

Kde mohu nakupovat?

Kompletní přehled obchodních míst, kde můžete nakupovat najdete zde

Poznámka: Pouze zaregistrovaný uživatel vidí celkovou výši výhod u jednotlivých obchodních partnerů!