HC Energie Karlovy Vary

Exkluzivní interview s Jaromírem Jágrem

K a r l o v y    V a r y - Stránky www.hokejkv.cz získaly jako jediné médium k rozhovoru největší hvězdu večera. Sice byla domluvená jen jedna otázečka, ale co by to bylo za interview s pouhou jednou otázkou?!
Jaromíre, především díky za krásný zápas, který jsme dnes mohli vidět. Proč jste si vlastně vybral Karlovy Vary pro toto utkání, které jste jako jediné sehráli v Čechách? Určitě je u nás spousta atraktivnějších stadionů…

To není mojí zásluhou, že byl zápas pěkný, ale všech hráčů na ledě. Vary jsme si vybrali proto, že zde byl divácký zájem. O stadion v tomto případě vůbec nejde. Nemá smysl hrát na krásném stadionu, ale před prázdným hledištěm!

To je pravda, ale v tom případě se mohlo hrát někde, kde se hraje např. 2. liga, tam by bylo určitě vyprodáno.

Určitě, ale pak by tam zase chyběla herní kvalita. My jsme si chtěli zahrát dobrý hokej a k tomu je potřeba mít kvalitního soupeře, kterým Karlovy Vary určitě byly.

Teď trošku z jiného soudku, vy teď prý trénujete v rámci přípravy thajský box. Co si od toho slibujete? V čem to bude pro hokej přínosné?

Tak hokejově mi to nijak nepomůže, ale je to výborná věc na fyzičku. Hlavně na zpevnění břicha, což je pro hokej moc důležité.

V thajském boxu se oproti kick boxu používají i lokty a kolena, myslíte, že budete mít propracovanější fauly loktem? :)

(smích) To snad ne… Ale budu určitě odolnější vůči tvrdé hře soupeře.

V tom případě přejeme, aby se vám v nadcházející sezóně dařilo bodově a abyste na ledě nemusel ukazovat žádné údery…ani loktem.

Díky a zase někdy ahoj v Karlových Varech.

Související články

Foto k zápasu | so 10.8.2002

Fotografie ze zápasu s Jágr Teamem