HC Energie Karlovy Vary

Klub vypravuje do Sokolova na Spartu autobusy

K a r l o v y  V a r y - V neděli 12.ledna čeká karlovarské hokejisty v rámci 39.kola souboj se Spartou. Tento se však neodehraje na karlovarském, nýbrž na sokolovském zimním stadionu, jak jsme vás již před časem informovali. Nemáte-li se jak dostat do Sokolova po vlastní ose, nezoufejte. Můžete využít autobusovou přepravu, kterou pro diváky z Karlových Varů klub zařídil. Vstupenky na utkání je možné zakoupit již v Karlových Varech v předprodeji.
HC Energie vypravuje do Sokolova na utkání Karlovy Vary - Sparta čtyři autobusy. Autobusy Dopravního podniku Karlovy Vary pojedou ze stanoviště u Tržnice a jejich odjezd je naplánován na 16:15. Pro případ velkého zájmu budou v záloze připraveny další dva autobusy. Odjezd ze Sokolova zpět do Karlových Varů bude bezprostředně po skončení zápasu. Cena za jízdu jedním směrem činí 25 Kč, tj. tam i zpět 50 Kč. Využít dopravy autobusem můžete libovolně, ať už oběma směry nebo jen z Karlových Varů, případně ze Sokolova.

Předprodej vstupenek na utkání již probíhá v Sokolově. V Karlových Varech můžete zakoupit vstupenky od pondělí 6.1. do pátku 10.1. v hockeyshopu na zimním stadionu. Otevírací doba je každý den 15:00 - 18:00 hodin.

Permanentní vstupenky na domácí utkání Karlových zůstávají v platnosti i pro zápas v Sokolově. Z důvodu nižšího počtu míst k sezení ovšem budou platit pouze k stání.