HC Energie Karlovy Vary

Permanentky na sezonu 2023-24 v prodeji od 5. června!

Příprava karlovarských hokejistů na novou sezonu je v plném proudu, stejně tak již tradičně během letního období startuje prodej permanentních vstupenek na novou sezonu. V prodeji budou nové sezonní karty od pondělí 5. června.

Permici na Vary koupíš online zde

Pro nadcházející extraligový ročník klub přichází s řadou novinek. Tou bohužel nejvýznamnější jsou nové ceny, které se na základě zvýšených vstupů a nákladů musely u všech vstupenek navýšit.

Permanentní karty, ale i vstupenky na jednotlivé zápasy, jsou opět rozděleny do tří cenových kategorií podle atraktivity jednotlivých sektorů.

Fanoušci klubu, kteří měli v předešlé sezoně 2022-23 permanentní vstupenku, mají svá místa tradičně rezervována do 4. srpna, do 31. července mohou opět využít věrnostní bonus ze základní ceny permanentky. Bonus ve výši 300 korun platí pro permanentky v kategoriích I a II, v kategorii III je jeho výše 200 korun.

Novinka - permanentka i na play-off

Novinkou pro nadcházející sezonu je možnost zakoupení permanentní vstupenky i na zápasy play-off. Dle vlastního uvážení si můžete zvolit variantu permanentky, která by platila na čtvrtfinále, semifinále či finále. Všechny tyto permanentní vstupenky na play-off platí i na zápasy předkola play-off.

Fanoušek, který si koupí permanentku až do finále v kategorii I (nevztahuje se na vstupenky se slevou), bude mít u této permanentní vstupenky zajištěno parkování na parkingu B.

Kategorie I: Čtvrtfinále 7.200,-Kč, semifinále – 8.400,-Kč, finále 10.000,-Kč
Kategorie II: Čtvrtfinále 5.400,-Kč, semifinále – 6.300,-Kč, finále 7.200,-Kč
Kategorie III: Čtvrtfinále 4.700,-Kč, semifinále – 5.500,-Kč, finále 6.300,-Kč

* * lze využít i na zlevněné permanentky se slevou, ke které se přičte částka za play-off. Např. senior kategorie I na finále 4.400 + 4.000 Kč, senior kategorie II na semifinále 3.400 + 1.500 Kč atd.

Prodej permanentních vstupenek aktuálně probíhá:

a) online na www.ticketportal.cz od 5. června od 12:00

Online nákup šetří Váš čas i náklady. Při zakoupení permanentní vstupenky si můžete vybrat způsob vyzvednutí (dodání) dvěma způsoby:

1) zaslat permanentku domů - nová plastová karta vám bude klubem zaslaná v obálce na adresu, kterou máte zadanou v systému prodeje v Ticketportalu. Poplatek za poslání 150,-Kč vám bude přičten ke koncové ceně již při platbě permanentní vstupenky.

2) v případě, že nezadáte odeslání permanentky poštou, vyzvednete si ji v pokladně KV Areny, kde předložíte na váš email elektronicky zaslaný voucher o nákupu. Plastová permanentní vstupenka vám bude vytištěna a předána.



b) na sekretariátu klubu - každý všední den od 31. července v čase 14:00 - 16:30

Majitelé loňských permanentních vstupenek k nákupu použijí tento postup.

Zájemci o novou permanentní vstupenku provedou klasický nákup vstupenky, podobný zakoupení vstupenky na jakýkoliv zápas (akci).

Nové karty s novým designem

Pro nadcházející sezonu 2023-24 jsou připraveny nové plastové karty s novým designem, proto loňské (černé s bílém znakem E) tak nebude možné znovu aktivovat (nabít).

Prodej bude probíhat stejně jako v minulých sezonách, v pokladně KV Areny č. 2 a on-line na internetu u společnosti Ticketportal.

Výhody pro držitele permanentních vstupenek

• 5 zápasů základní části zdarma (loňští permanentkáři 6 utkání) v kategorii I. a II., 4 zápasy zdarma v kategorii III.
• všechny domácí přípravné zápasy zdarma
• předkupní právo na Vaše místo pro play-off
• 15% sleva při nákupu ve fanshopu v KV Areně
• sleva na narozeninové přání zveřejněné na kostce během utkání
• permanentkáři v kategorii I (varianta play-off) mají přednostní pozvání na klubové akce
• sleva u partnerů HC Energie (budeme průběžně upřesňovat)

Na která utkání se permanentka vztahuje?

Permanentní vstupenka na sezonu 2023-24 se vztahuje na všechna domácí utkání HC Energie v základní části (26 utkání) a dále na všechny domácí přípravné zápasy A-týmu před sezonou, hrané v KV Areně.

Benefit pro držitele loňských permanentek

Majitelé permanentních vstupenek z loňské sezony mají předkupní právo na své místo, které jim bude rezervováno do 31. července 2023. Při nákupu v tomto časovém termínu mohou využít bonusu 300 Kč pro kategorie I a II, a bonus 200 Kč pro kategorii III. Tento bonus platí pro permanentky v plné ceně, ne při využití z některých slev. Obě výhody lze využít jak při nákupu v KV Areně, tak on-line na Ticketportal.cz.

Bonus platí do 31. července. Od 1. srpna bude cena všech permanentních vstupenek v plné výši a nevyužité rezervace uvolněny k volnému prodeji.

Informace ke slevám

Slevy pro seniory, studenty, ZTP a ZTP/P

Pro sezonu 2023/2024 zůstávají stejné typy slev, které se týkají seniorů ve věku nad 65let, studentů do věku 26let a držitelů průkazů ZTP. Fanoušek, který chce tuto slevy využít, si permanentní vstupenku může zakoupit do všech sektorů.

Permanentní vstupenky pro děti do 15 let

Klub nově zavedl slevu Děti do 15let, která nahrazuje slevu Děti do 130cm. Tuto sezonní vstupenku lze zakoupit do všech sektorů, ale pouze s nákupem permanentní vstupenky na sousední místo dospělou osobou.

ZTP/P - vozíčkáři a jejich doprovod

Pro fanoušky, kteří mají průkazy ZTP/P Vozíčkář, máme vyhrazená místa za brankami v sektorech 105, 106, 114 a 115. Držitel průkazu ZTP/P Vozíčkář zaplatí za permanentní vstupenku 1.200,-Kč, jeho doprovod bude mít vstup zdarma.

Děti do 2 let zdarma

Děti do 2 let mají vstup zdarma a bez vstupenky s podmínkou, že si rodič dítě posadí na klín (dítě nemá nárok na vlastní sedadlo). Tato možnost platí jen na základní část, a nevztahuje se na VIP zónu (VIP restaurace, sky boxy).

Nákup na fakturu

Pro firemní zájemce, kteří při zakoupení permanentních vstupenek potřebují vystavit daňový doklad (fakturu), probíhá prodej každý všední den od 14:00 do 16:00 hodin v sekretariátu klubu.

Hromadné objednávky permanentek

Zájemci o hromadné objednávky (firmy, odbory, apod.) mohou své požadavky vyřídit osobně v sekretariátu klubu po předchozí telefonické dohodě u p. Jiřího Holého, tel. 359 909 160, nebo objednávkou na email hokejkv@hokejkv.cz.


Ceny jednotlivých vstupenek na zápasy základní části extraligy v sezoně 2023-24

Kategorie Sektory Základní cena
I. 101, 102, 109, 110, 111, 118 300 Kč*
II. 103, 104, 107, 108, 112, 113, 116, 117 230 Kč*
III. 105, 106, 114, 115 170 Kč*
ZTP 105, 106, 114, 115 60 Kč*

Na nákup jednotlivých vstupenek pro utkání Tipsport extraligy lze využít v cenových kategoriích II a III slevy jako u permanentních vstupenek (senior nad 65let, student do 26 let, dítě do 15 let, aj.).

*Ceny vstupenek na základní část nejsou pevné a mohou se měnit např. na atraktivitě soupeře, termínu atd.

Dotazy?

Chybí vám v tomto článku nějaká informace? Případně něčemu úplně nerozumíte? Nebojte se zeptat! Otázky můžete pokládat v rubrice PTEJTE SE.