HC Energie Karlovy Vary

Přípravka začala novou sezonu! Úvodní trénink uvítal 50 malých hokejistů

Úvodní trénink nové sezony za sebou mají už i nejmenší energetici. Na padesát malých hokejistů a hokejistek si užilo prvního ledu na tréninkové hale, přičemž nemalá část z nich stála na bruslích vůbec poprvé. Nejvyšší účast za poslední roky potěšila nejen naše trenéry. Podívejte se ve fotogalerii, jak úvodní trénink vypadal.

U nás v klubu HC Energie si začínáme hrát s dětmi na ledě již od čtyř let. Ještě mladší šikulové mohou získávat pohybové dovednosti při cvičení rodičů s dětmi v tělocvičně, a připravovat se tak na svůj pozdější vstup na led.

Do hokejové přípravky se můžete přihlásit kdykoliv během roku. Čeká na vás tým složený z profesionálních trenérů a nadšených dobrovolníků, kteří pro vás i vaše děti po celou sezónu připravují mnohé zábavné aktivity na ledě, v tělocvičně, na hřišti i ve volné přírodě.

Lední hokej není v Karlových Varech pro malé hráče drahým sportem, členství stojí 400 Kč měsíčně. První tréninky mají děti u nás zdarma. Pokud se jim sportování u nás zalíbí, tak mohou navštěvovat 2x týdně výuku bruslení a 1x týdně hodinu všeobecné sportovní přípravy.

Kontaktní osobou pro nábor a práci v přípravce je Mgr. Blanka Jiskrová (tel. 777 207 215, e-mail jiskrova@hokejkv.cz)

Fotogalerie