HC Energie Karlovy Vary

Brankář Krajčovič rozšířil gólmanský tým Energie

A-tým karlovarské Energie rozšiřuje brankářskou sestavu. Do tréninku Pešoutova mužstva se nově zařadil osmadvacetiletý gólman Pavel Krajčovič.

Odchovanec bratislavského Slovanu se k aktuální brankářské trojici - Filipu Novotnému, Vladislavu Habalovi a Adamu Horákovi – připojil již na začátku tohoto týdne. A nepřišel do neznámého prostředí. Krajčovič totiž v Karlových Varech působil před devíti lety, v době, kdy se tehdejší juniorský výběr chystal na svou první sezonu v MHL. Tehdy se v mužstvu potkal právě i s již zmiňovaným Habalem.

„Pavla dobře známe, a tak jsme se rozhodli jej zařadit do přípravy A-týmu. Je to pracovitý, povahově výborný kluk. Mohl by nám pomoci rozšířit naší brankářskou sestavu a zároveň vypomáhat v našich partnerských klubech, Chebu a Sokolově,“ uvedl k nejnovějšímu přírůstku v kabině hlavní trenér a sportovní manažer klubu Martin Pešout.

Osmadvacetiletý gólman v posledních letech nastupoval na Slovensku a ve Švédsku, i to je jeden z hlavních důvodů, proč jej trenéři A-mužstva chtějí vidět nejprve v tréninku.

A že by se v případě úspěchu mohl energetikům hodit. Sokolovskému Baníku se totiž již dnes na tréninku hlásila karlovarská dvojka Vladislav Habal. Zkušený gólman by se měl v našem partnerském klubu udržovat v zápasovém rytmu, aby byl v případě potřeby připraven naskočit do extraligových zápasů.