HC Energie Karlovy Vary

Šokující výprodej karlovarského mužstva

K a r l o v y  V a r y - Neuvěřitelné věci se dějí v karlovarském mužstvu. Vedení rozprodalo sedm hráčů základní sestavy. Netík, Ptáček, Alinč, Netík, Kumstát, Polák a Netík odcházejí do německé a ruské nejvyšší soutěže. A důvod? "Neměli jsme s panem Holým na dovolenou v Egyptě, tak jsme sáhli k tomuto řešení," sděloval uprostřed balení manažer Vaněk. (made by apríl)
Výprodej hráčů generální manažer Vaněk nepovažuje za nic špatného. "Podívejte se, já jsem pracovník jako každý jiný a mým měřítkem je spokojenost rodiny. Vás by manželka také jistě nepochválila, kdybyste domů přinesl almužnu," hledá podporu mezi novináři generální manažer. Ná námitku, že si měl na dovolenou průběžně šetřit ze svého platu, reagoval mírně podrážděně. "Teď už v tom nešťourejte, ty peníze jsem získal a to legální cestou, tak jaképak copak?"

Taková dovolená v Egyptě s rodinami v luxusních hotelích není zadarmo. Peníze utržené prodejem hráčům nestačily a tak se schopný obchodník Vaněk nerozpakoval prodat vycházející hvězdičku Tomáše Netíka hned třikrát. "Prodal jsem ho do Sparty, do Helsinek a do Berlína. Než to zjistí, už budeme dávno v Egyptě," ujistil novináře Vaněk.

Sekretář mužstva Jiří Holý dlouho nezvedal telefon, ale nakonec se ho podařilo sehnat. "Stál jsem frontu na klobouky. Nechci v Egyptě přijít k úpalu," omlouval se. S kým bude mužstvo hrát příští rok? Sedm naprosto klíčových osobností, to není žádná legrace a musí se to projevit. "Ale nestrašte. To naše třinácté místo nějak uhrajeme i s juniorkou. Navíc sestupující Budějovice nám prý půjčí nějaké hráče na střídavý start. No a při nejhorším pan Vaněk s panem Píšou vyfasují výstroj a vletí na led, ještě to určitě nezapomněli," pravil klidným hlasem Holý, "ale teď už mě omluvte, mám moc vyřizování."

Jediným světlem na konci tunelu je karlovarská společnost Vorovať s.r.o., která zvažuje vstup do klubu. Jednatel firmy pan Pupkingalošnikov věc však nechtěl blíže konkretizovat a na otázku: Dá nebo nedá vaše firma peníze hokeji? odpověděl: "Da."

Pokud nemůžete uvěřit tomu, co jste právě dočetli, podívejte se do kalendáře a užívejte si APRÍL! ;o)

Přečtěte si i další aprílové články

V Liberci mění název, jelikož klub prohrál soudní při.

Jihlava místo postupu do extraligy sestupuje o dve ligy níže

Pucher s Uramem opouštějí Znojmo

Plzeň má nového generálního sponzora!

Odkazy na silvestrovské články z 31. prosince 2003 na hokejových webech společnosti eSports.cz

V Plzni oznámilo vedení klubu plán na vybudování nejmocnějšího hokejového klubu na světě. Na pomoc si přizvalo peníze Billa Gatese, zedníky a americký tank. ČTĚTE ZDE.

HC Slavia Praha oznámila všem fanouškům kolaudaci nové hokejové haly, která vznikla na Teslínech v brdských lesích a bude sloužit jak hokejistům tak fotbalistům. ČTĚTE ZDE.

V Českých Budějovicích ohlásil návrat na led útočník Jaroslav Pouzar, který s sebou přivede dva kamarády z Edmontonu Wayna Gretzkého a Jarri Kurriho. ČTĚTE ZDE.

Ve Vsetíně se redakce podívala do zákulisí off-line rozhovorů s hráči, zdařilý fotopříběh ČTĚTE ZDE.

Prvoligové kluby Horácká Slavia Třebíč a IHC Písek mají v čele muže velkých jmen. Třebíčský dr. Karel Čapek mladší si z dr. Karla Čapka staršího bere inspiraci při řešení nejrůznějších problémů. Písecký předseda Šrámek jde ve stopách slavného píseckého rodáka Fráni Šrámka a píše básně. Není bez zajímavosti, že Karel Čapek věnoval Šrámkovi celou knihu... Třebíčský příběh ČTĚTE ZDE, písecký pak NALEZNETE TADY.

A na závěr všem lidem dobré vůle popřáli hodně lásky hokejisté druholigové Hvězdy Brno. Že jdou skutečným příkladem, na památné fotografii UVIDÍTE ZDE.