HC Energie Karlovy Vary

Sen o postupu se Dračicím rozplývá

Ženy: Pardubice - Karlovy Vary 5:2 (1:0, 1:0, 3:2)
Po prohře s Berounem nestačily karlovarské hokejistky ani na druhého účastníka skupiny A, především díky efektivitě domácích přesilovek prohrály v Pardubicích. K úspěchu nestačily ani dvě trefy Jany Fričové. Kromě kontumace s Neratovicemi tak Dračice v nadstavbové části dosud nevyhrály.
Liga žen - skupina B, n4, ne 10.2.2008
Pardubice
Karlovy Vary
5:2
1:0, 1:0, 3:2
Branky Karlových Varů: J. Fričová 2. Asistence: Vylíčilová, I.Kotrbáčková. Vyloučení: 6:5. Využití: 2:0. Zásahy brankářek: Kmoníčková 27 - Lukešová 26. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 5:2.
Karlovy Vary: Lukešová - I.Kotrbáčková, S.Kotrbáčková, Wadowská, Hornová - J.Fričová, Bauerová, Vylíčilová - Trsková, Pöpperlová, Hajdová - Trampotová, Frková, Tumpachová

Komentář k utkání

Ani další utkání v Pardubicích nedopadlo podle přání Dračic, po vyrovnaném boji prohrály 5:2, když poslední branka padla ve hře bez brankářky. První třetinu vyhrály Pardubice brankou Jirkové ve 12. minutě po hrubé chybě v obraně. Ve 25. minutě se Jana Fričová dostala do samostatného úniku, ale Kmoníčkovou v brance Pardubic nepřekonala. Naopak domácí v polovině zápasu zvýšili Cílovou na 2:0. Ke změně stavu nedošlo ani po střele Wadowské do tyče. Ve 45. minutě převzala od Vylíčilové puk Jana Fričová a snížila na 2:1. Pak následovalo vyloučení Hajdové, které 3 vteřiny před jeho koncem Pardubice využily a zvýšily Korečkovou na 3:1. V 50. minutě zazvonila za Kmoníčkovou tyč po střele Jany Fričové, karlovarská hráčka se však mohla radovat o dvě minuty později, když snížila na 3:2. Následovalo vyloučení Soni Kotrbáčkové, které podruhé v utkání Pardubice potrestaly a zvýšily Jirkovou na 4:2. Gólový účet uzavřela domácí Řepková, když trefila opuštěnou klec Karlovarských.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů Karlových Varů: V první třetině jsme začali vlažně a špatně v napadání v útočné třetině. Dělali jsme i chyby v obranném pásmu, hlavně před naší brankářkou jsme soupeře nechali dorážet vyražené puky. Ve druhé třetině děvčata hru vyrovnala, hlavně bruslení a napadání soupeře a vytvořila si i šance. Ve třetí třetině po stažení na dvě pětky jsme dvakrát snížili, ale dvakrát jsme v oslabení inkasovali a o zápase bylo rozhodnuto.