HC Energie Karlovy Vary

Karlovarský turnaj čtyř se zastoupením Energie na všech frontách! Mladí fandové v dresech zdarma!

Po loňském dílu EHT a turnaji do šestnácti let se KV Arena i letos dočká významné hokejové akce mezinárodního formátu. V polovině listopadu (12. - 14. 11.) se zde uskuteční turnaj čtyř v nejvýznamnější mládežnické kategorii do dvaceti let za účasti výběrů Česka, Finska, Ruska a Švédska. V týmu připravujícím se na šampionát v americkém Buffalu nalezla významné zastoupení i karlovarská Energie. Z pozice asistenta hlavního trenéra Přerosta povede karlovarský Karel Mlejnek (na snímku) i útočníka Michala Vachovce, týmovým lékařem je pak MUDr. Jaroslav Budín. Vstupné na jeden hrací den (s výjimkou pátku dva zápasy denně) činí 50 Kč. Fanoušci do 18 let mají vstup zdarma, pokud přijdou na utkání v dresu národního mužstva nebo kteréhokoli hokejového klubu z našeho regionu (seznam uvnitř článku).

Harmonogram turnaje

pátek 12. listopadu

17:00 Česká republika - Rusko (TV utkání v Českých Budějovicích)
18:00 Švédsko - Finsko

sobota 13. listopadu

14:00 Rusko - Švédsko
17:30 Česká republika - Finsko

neděle 14. listopadu

11:30 Finsko - Rusko
15:00 Česká republika - Švédsko

Nominace

Brankáři

Marek Mazanec (Plzeň), Filip Novotný (Sparta Praha), Tomáš Král (Lillehammer, Norsko).

Obránci

Jakub Jeřábek (Plzeň), Martin Pláněk (Znojmo), Petr Kousalík (Litvínov), Bohumil Jank (Č. Budějovice), Aleš Sova, Petr Šenkeřík (H. Brod), Martin Matějíček, Dalibor Řezníček (oba Zlín).

Útočníci

David Tůma (Sparta Praha), Adam Havlík, Tomáš Rachůnek (oba Znojmo), Jakub Orsava, Rostislav Marosz (oba Třinec), Michal Vachovec (K. Vary), Petr Holík (Zlín), Michal Bulíř, Vít Jonák (oba Liberec), Dmitrij Jaškin (Slavia Praha), Radim Heřman (Tábor), Michal Hlinka (Vítkovice), Tomáš Vondráček (Třebíč).

Náhradníci

Šimon Hrubec (Č. Budějovice), Jan Zdráhal (Pardubice), Oldřich Horák (Hradec Králové), Dan Růžička, Patrik Petruška (oba Plzeň), Michal Poletín (Slavia Praha), Daniel Přibyl (Sparta Praha).

Realizační tým

Generální manažer: Petr Komers.
Hlavní trenér: Miroslav Přerost.
Asistenti trenéra: Terry Christensen, Jiří Fischer, Karel Mlejnek.
Trenér brankářů: Roman Višňák.
Lékař: MUDr. Jaroslav Budín.
Hospodář: Leoš Mitáček.

Vstupné

Vstupné na jednotlivé dny (s výjimkou pátku vždy dva zápasy) činí 50,- Kč. Na páteční zápas je vstup zdarma. Vstupenky nelze zakoupit online, dostupné jsou jen na pokladně KV Areny. Fanoušci do 18 let se mohou na hokej dostat úplně zadarmo, pokud do KV Areny dorazí v dresech těchto týmů:
HC ENERGIE KARLOVY VARY
HC BANÍK SOKOLOV
HC STADION CHEB
HC DDM OSTROV
HC MARIÁNSKÉ LÁZNĚ
HC NEJDEK
HC KLÁŠTEREC
SK KADAŇ
NÁRODNÍHO (HOKEJOVÉHO !) MUŽSTVA ČESKÉ REPUBLIKY