HC Energie Karlovy Vary

Startuje tipovačka o hodnotné ceny

HC Energie Karlovy Vary, HC Baník Sokolov a sportovní redakce regionálních Deníků připravila pro hokejové znalce soutěž, která nabídne celou řadu zajímavých cen. Poprvé v historii začíná hokejová Tip liga.

Co to Tip liga je?

Jednoduše se jedná o tipovací soutěž, ve které se tipuje vítěz utkání. Jinými slovy klasicky jako u sázkových kanceláří tipnete 1 (výhra domácích), 0 (remíza) a 2 (výhra hostí). Samotná soutěž odstartuje v pondělí 18. listopadu, kdy vyjde první soutěžní kupon, který naleznou zájemci o tipování ve všech mutacích regionálních krajských Deníků. Tedy v Karlovarském deníku, Sokolovském deníku a Chebském deníku. Kupony na jednotlivá víkendová kola vycházejí čtyřikrát v týdnu a to od pondělí do čtvrtka.

Jak dlouho soutěž potrvá a jaká jsou pravidla?

Celkem se uskuteční třináct kol. Tipovat lze pouze prostřednictvím originálních kuponů, které najdou tipující na stránkách regionálního Deníku (pondělí, úterý, středa, čtvrtek). Tikety musíte doručit osobně či poštou vždy nejpozději do pátečních 16 hodin do redakcí okresních Deníků. Každý tipující musí nejprve vyplnit tištěný kupon. To je nutné z důvodu registrace do systému. Do kolonky heslo vyplňte jakoukoliv čtyřmístnou číselnou kombinaci, která bude později sloužit jako vaše identifikace.

Jaké je vyhodnocení soutěže, neboli bodování?

Jednička znamená výhru domácích, nula remízu, dvojka vítězství hostů. Dvojtipy či trojtipy jsou nepřípustné. Za každý správný tip se přičítají dva body, za chybný či nevyplněný řádek se bodík odebírá. (příklad: Osm utkání z deseti uhodnu, získám tak šestnáct bodů. Za dva špatné tipy mám mínus dva, takže jsem v kole získal celkem čtrnáct bodů). Maximálně může hráč v kole získat dvacet bodů. Ztratit pak může maximálně deset bodů. Pokud se utkání neuskuteční nebo bude z nějakého důvodu odloženo, zápas nebude hodnocen.

Kolikrát mohu tipovat?

Hrát lze vždy pouze s jedním kuponem, neboť každý účastník dostane přiděleno vlastní identifikační číslo, které se dozví ze středeční výsledkové listiny po svém prvním kole. Při bodové rovnosti v rámci dílčích kol rozhoduje bilance Supertrefy, což je váš tip na počet branek, které předpokládáte, že padnou v zápasech uvedených na kuponu. Dalším pomocným kritériem je celkový zisk bodů v průběžném pořadí.

Jaké jsou ceny?

Po třinácti kolech bude vše sečteno, vyhodnoceno a prvních pět borců se opravdu má na co těšit. Ceny pro celkové vítěze po třinácti kolech:

1. místo – Týdenní pobyt na horách v pensionu Meruna v Perninku. Strava v podobě menu servírovaných večeří je zajištěna v restauraci Plzeňka nedaleko od pensionu. Navíc nejlepší hráč obdrží porcelán od společností Thun a Ateliér JM – Thun studio.

2. místo – Romantická noc v Lokti v hotelu Goethe a opět porcelán od společností Thun a Ateliér JM – Thun studio.

3. místo – Permanentní vstupenka HC Energie na sezonu 2014/15 + permanentní vstupenka do bazénu KV Arena a opět porcelán od společností Thun a a Ateliér JM – Thun studio.

4. místo – Dres HC Energie a opět porcelán od společností Thun a a Ateliér JM – Thun studio.

5. místo - Cena od firmy Cyklo Čechman v hodnotě dvou tisíc korun a opět porcelán od společností Thun a Ateliér JM – Thun studio.

Prvních pět nejlepších hráčů si převezme své ceny při mistrovském utkání HC Energie – Pardubice 2. března.


Ceny pro třináct výherců jednotlivých kol (vyhodnoceno bude vždy prvních deset nejlepších hráčů každého kola):
1. místo - Láhev Becherovky
2. místo - Soudek piva Radegast
3. místo - Volné vstupenky na utkání HC Energie
4. místo - Zimní směs do ostřikovačů od Auto Mudra
5. místo - Ski pas do areálu Potůčky
6. místo - Balení piva Karel
7. místo - Malířské potřeby od firmy Kessl
8. místo - Volné vstupenky na hrad Loket
9. místo - Volné vstupenky do bazénu KV Arena
10. místo - Čajový set od společnosti Velta Tea

Tito výherci si mohou převzít ceny v regionální redakci Deníků.

Přehled zápasů na kuponu v 1. kole

ELH: Kladno – Energie KV
ELH: Energie KV – Pardubice
MHL: Vlčí smečka – Jaroslavl
MHL: Vlčí smečka – Čerepovec
ELSD: Energie KV – Letňany
ELSD: Kladno – Energie KV
LJ: Baník Sokolov – Klatovy
LSD: Kadaň – Baník Sokolov
KLM PK: Rebel Nejdek – Stadion Cheb
KLM KK: Mar. Lázně – Farmáři Trstěnice

Vysvětlivky: ELH: Tipsport extraliga ledního hokeje, II.L: Druhá hokejová liga, MHL: Mládežnická hokejová liga, ELSD: RAKO extraliga staršího dorostu, LJ: Liga juniorů, LSD: Liga staršího dorostu, KLM PK: Krajská liga mužů Plzeňského kraje, KLM KK: Krajská liga mužů Karlovarského kraje.

Dotazy?

Případné dotazy k soutěži směřujte na adresu Jan.Cech@denik.cz.