HC Energie Karlovy Vary

Změny v kádru Energie - aktualizujeme

Prvoligová jednoroční etuda Energie je minulostí, Karlovy Vary se již znovu připravují na další sezonu v extralize! Mimosezónní období tradičně patří změnám v kádru, v našem aktualizovaném článku Vám pohyby na soupisce našeho A-týmu budeme průběžně doplňovat.

29.7.2018 - Nejezchleb a Lysczarczyk na měsíční zkoušce

Útočníci Richard Nejezchleb a Alan Lyszczarczyk přichází do Energie na měsíční try-out, během kterého se rozhodne, zda v Energii odehrají kompletní sezonu 2018/19.

27.7.2018 - Vachovec míří do Polska

Karlovarský odchovanec Michal Vachovec míří po skončení smlouvy do Polska. Šestadvacetiletý útočník bude nově působit v Cracovii Krakow

21.6.2018 - Kvapil do Sokolova

Obránce Tomáš Kvapil odchází na hostování druholigového Sokolova, odkud bude mít do Energie vyřízené střídavé starty.

5.6.2018 - Tomáš Mikúš vyztužil ofenzivu Energie

Třetí posilou před novou extraligovou sezonou se stal útočník Tomáš Mikúš. Slovenský reprezentant podepsal na západě Čech roční smlouvu.

4.6.2018 - Klejna se Šikem do Litoměřic

Osmnáctiletí mladíci František Klejna a Otakar Šik dostanou prostor pro rozvíjení svého talentu v prvoligových Litoměřicích, kam odchází na roční hostování. Do Karlových Varů mají vyřízené střídavé starty.

22.5.2018 - V Energii zůstává i slovinské duo

Nové smlouvy s klubem podepsali i slovenští reprezentanti Sabahudin Kovačevič a Matic Podlipnik. Oba v uplynulé sezoně patřili k jednoznačným pilířům defenzivy včetně vydatné podpory útoku.

22.5.2018 - Sičák s Rachůnkem podepsali nové smlouvy

Klíčoví hráči Energie v posledních letech budou pokračovat na západě Čech i v příští sezoně. Zkušený obránce Vladimír Sičák i forvard Tomáš Rachůnek podepsali v Karlových Varech nové smlouvy.

22.5.2018 - Vágner s Havránkem míří do Varů

Dvojice brněnských hokejistů míří do Energie. Obránce Lukáš Vágner a útočník Tomáš Havránek budou na západě Čech hostovat do konce sezony.

22.5.2018 - Tuominen končí s hokejem

Finský útočník Henri Tuominen, který v Karlových Varech působil v uplynulých dvou sezonách, ukončil hráčskou kariéru. Vrací se zpět do rodného Finska, kde bude studovat školu pro piloty.

21.5.2018 - Osmík a Harkabus na try-out do Dukly

Útočníci Energie Tomáš Harkabus a Martin Osmík budou do konce srpna na zkoušce v Dukle Jihlava. Pokud v try-outu uspějí, budou v Jihlavě hostovat do konce sezony.

7.5.2018 - Další junioři začnou v Sokolově

Letní přípravu v Sokolově začali také bývalí junioři karovarské Energie - obránci Tomáš Přibyl a Pavel Vápeník, společně s nimi rovněž útočníci Jiří Halberštát, Michal Hotěk a Michal Horký.

6.5.2018 - Do Baníku míří pětice energetiků

Do letní přípravy sokolovského Baníku se zapojí i pětice hráčů, kteří v loňském ročníku oblékli zelenobílý dres A-týmu karlovarské Energie. O místo v týmu nově vedeném Karlem Mlejnkem se poperou obránci Ondřej Pajk, Petr Vodička a Adam Rulík, a také útočníci Tomáš Rohan s Matějem Zadražilem.

5.5.2018 - Plutnar energetikem i v příští sezoně

Obránce Michal Plutnar bude působit v Energii i v sezoně 2018/19. Čtyřiadvacetiletý bek v uplynulé sezoně v dresu Karlových Varů posbíral ve 30 zápasech celkem 12 bodů za 5 branek a 7 nahrávek. Více v článku.

2.5.2018 - Vrdlovec se vrací do Ústí

Útočník Daniel Vrdlovec se po výpomoci Energii v závěru sezony vrací do Ústí nad Labem. Informoval o tom oficiální web Slovanu, Vrdlovec byl na západě Čech na hostování do konce dubna. Devětadvacetiletý forvard během 34 zápasů zapsal 17 bodů (9+8), s 5 brankami byl nejlepším střelcem baráže.