HC Energie Karlovy Vary

Momenty výhry: Ikova premiéra, finská podpora i tvrďák Havlín

Energetici urvali v neděli večer cennou výhru na ledě Hradce. Z východu Čech, odkud se body často nevozí, přivezli hned tři. Pojďte se podívat, co zajímavého čtvrtá výhra v sezoně nabídla.

Ikova první branka

V úvodních pěti duelech zapsal pět asistencí a byl jasným playmakerem karlovarské hry, v neděli v Hradci přidal i premiérovou branku. Po parádním pasu Tomáše Rachůnka Iikka Kangasniemi vstřelil první gól v karlovarském dresu i české extralize.

Roztleskat kotel? Žádný problém!

Kangasniemimu včerejší duel vyšel parádně a po zásluze byl vyhlášen i nejlepším hráčem utkání. Po něm si užil nejen společnou děkovačku se spoluhráči, ale kotel si roztleskal vzápětí i sám.

Havlínův hořkosladký večer

Vstřelil první gól v sezoně a navíc vítězný, obránce Tomáš Havlín si ale posléze příliš radost neužil. Krátce nato byl zasažen holí do obličeje a duel pro něj skončil. Jenže není to žádný nazdárek a v pátek proti Litvínovu by měl nastoupit.

Podpora až z Finska, nechybělo ani selfie

Nezvyklý fanclub se v neděli usadil za střídačkou energetiků. Trojice děvčat s finskými vlajkami totiž byla v Hradci na čtrnáctidenním pobytu a na duel Hradce s Energií tak vyrazila fandit svým krajanům. Po zápase mohli slavit gól Kangasniemiho i selfie s Joonou Huttulou.

Karlovarský kotel nechyběl ani v Hradci

Na co se mohou energetici spolehnout, to je podpora fanoušků a neplatí to jen o domácím stadionu. Svůj kotel totiž měli na úvodních třech duelech sezony a karlovarští ultras nechyběli ani v Hradci. Díky za podporu!

Fantom Frodl

Je to už tradiční hodnocení energetiků po zápase, ale naději na vítězství dal našemu týmu i včera opět skvělý brankář Dominik Frodl. Sedmadvacetiletý gólman čelil v utkání 35 střelám, inkasoval ale pouze dvakrát. Zapotil se především v úvodní třetině, kdy kryl hned 18 pokusů soupeře.