HC Energie Karlovy Vary

Nešťastný zásah měl šťastný konec! Fanoušek Kevin se potkal s Tomášem Rachůnkem

Pro fanouška Kevina to nebyl úplně povedený podvečer. Během zápasu s Mladou Boleslaví ho totiž nešťastně zasáhla část hokejky Tomáše Rachůnka, která se po střele karlovarské útočníka zlomila a její část zasáhla věrného příznivce Energie nešťastně do hlavy. Tenhle příběh ale měl svůj dobrý konec.

O tom, že je Kevin v pořádku, jsme Vás informovali již druhý den. Fanoušek Energie nás sám kontaktoval s tím, že chce poděkovat zdravotníkům v KV Areně i posléze personálu karlovarské nemocnice za perfektní péči. Jako malý suvenýr mu navíc zůstala část hole, která ho tak nešťastně zasáhla. Kevin nás navíc požádal o možnost nechat ji Tomášem podepsat. A tohle přání jsme rádi splnili!

Ve středu podvečer jsme tak Kevinovi zprostředkovali setkání s Tomášem Rachůnkem přímo v karlovarské kabině. Zkušený forvard část hole ochotně podepsal, Kevinovi navíc věnoval i druhou polovinu své hokejky. Tu pak společně oba symbolicky znovu zkompletovali.

Nad rámec toho jsme fanouškovi, který na zápase Energie dojíždí s Německa, darovali i klubovou kšiltovku rovněž podepsanou Tomášem Rachůnkem. Kevina i s jeho přítelkyní jsme pak ochotně provedli naší kabinou.

„Byl to pro mě skvělý zážitek se potkat a popovídat si přímo s Tomášem. Oba jsme se tomu všemu už teď mohli společně zasmát. Návštěva kabiny i informace, které jsem se dozvěděl, byly velice zajímavé. Teď pevně věřím, že se nám podaří porazit Liberec!,“ říkal Kevin po středečním setkání.

My už se teď těšíme na další společné a šťastnější setkání v KV Areně!