HC Energie Karlovy Vary

Václav Eismann rozšíří trenérský štáb v Sokolově

Trenér Václav Eismann, který v sezoně 2023-24 působil u karlovarského A-týmu jako asistent trenéra a později mužstvo vedl i z pozice hlavního kouče, bude v nadcházející sezoně působit v partnerském Sokolově. V Baníku vytvoří trenérský tandem společně s Tomášem Mariškou.

Zkušený trenér, který poslední roky působil u karlovarské mládeže a která pod jeho vedením pravidelně hrála v popředí soutěže, přidá i další sezonu u mužstva dospělých. Svou premiérovou zapsal u A-týmu Energie společně s Davidem Brukem a Vojtěchem Šikem. Po Brukově konci pak tým vedl z pozice hlavního trenéra a mužstvo dovedl do předkola play-off.

V novém ročníku už nepovede přímo tým Karlových Varů, v organizaci Energie ale zůstane, když bude zastávat trenérskou pozici u Áčka partnerského Baníku Sokolov.

“Václav Eismann velmi dobře zná karlovarský mládežnický i seniorský hokej. Jeho zapracování do realizačního týmu Sokolova je dalším aspektem prohloubení sportovní spolupráce mezi Energií a Baníkem. Po premiérové sezóně mezi dospělými nyní získá další zkušenosti v našem partnerském klubu ,” říká k trenérskému přesunu jednatel klubu a jeden z vlastníků Daniel Tobolka.