HC Energie Karlovy Vary

Také do finále s pekelnými dárky od společností AQUATHERM a POPUL!

Finálová série startuje dvěma zápasy na západočeském ledě a na řadu opět přichází vyhlášené zelenobílé peklo v podání karlovarských fanoušků. A tentokrát bude kulisa utkání ještě bouřlivější! Společnosti POPUL s.r.o. a AQUATHERM Group KV, s.r.o. si pro fanoušky HC Energie připravily zajímavý dárek! U vchodů do arény si můžete vyzvednout speciální tleskátko v klubových barvách, které Vám pomůže vytvořit na stadionu tu nejlepší hokejovou atmosféru.

Firma POPUL s.r.o.

Jsme největší prodejce reklamních předmětů v Karlovarském kraji. Na našich webových stránkách, ale i v tištěném katalogu, který je možné obdržet na požádání, lze vybírat z více než 6.000 kusů rozličných předmětů určených k firemní propagaci, ale i pro radost, u příležitosti svátků podnikových i osobních.

Všechny vybrané předměty vám rádi přímo v naší firmě potiskneme, nebo opatříme firemním logem, přesně podle přání. Ještě předtím vám samozřejmě pomůžeme s výběrem a zhotovíme grafické náhledy pro lepší představu o hotovém produktu.

Těšíme se na další spolupráci a nezapomeňte, že s námi porazíte i silnou konkurenci.

AQUATHERM Group KV, s.r.o.

Montážní, projekční a obchodní společnost Aquatherm group KV byla založena v roce 1995. Poskytuje komplexní služby v oborech zdravotní instalace, plynoinstalace a vytápění, tedy od poradenské činnosti přes vypracování projektové dokumentace až po vlastní realizaci. Společnost vlastní projekční kancelář, technické a provozní oddělení.

Společnost Aquatherm group KV zastupuje v tepelné a sanitární technice výrobky světoznámých značek Buderus, Vaillant, Protherm, Hansgrohe a Ideal Standard.

Společnost za téměř čtrnáct let své činnosti uskutečnila řadu významných projektů. V portfoliu realizovaných akcí můžeme nalézt např. 70 výměníkových stanic v rozsahu výkonů 100 kW až 10 MW, přes 40 plynových kotelen v rozsahu 85 kW až 5 MW, celkově bylo položeno přibližně 10 km tras rozvodů z předizolovaného potrubí a nespočet dalších rozvodů ústředního topení, vody a kanalizace v různých průmyslových a komerčních objektech, hotelích, obytných domech a rodinných domcích.

Společnost je partnerem extraligového hokejového týmu HC Energie Karlovy Vary od sezóny 2004/2005.

Související články