HC Energie Karlovy Vary
Extraliga žen, 7. kolo, so 14.10.2006, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Beroun
2:4
0:0, 2:2, 0:2
Branky a nahrávky: Hajdová (Vlachová, Fričová Jana), Radostová (Trampotová) – Harapesová, Součková (Malá), Součková (Váchová), Solničková. Vyloučení: 3:7. Využití: 1:0.
Karlovy Vary: Lukešová - Fričová Jana, Wadowská, Kotrbáčková Ivana, Kotrbáčková Soňa - Vlachová, Bauerová, Hajdová, Trampotová, Pöpperlová, Radostová, Vaňousová
Beroun: Štěpánková - Malá, Neumannová, Veselá, Mazerová, Harapesová, Kadlecová, Škodová, Součková, Pešková, Bíbová, Hlídková, Váchová, Solničková, Kůrková, Krobová

Komentář k utkání

K dalšímu utkání přivítaly Karlovarské Dračice Berounské Lvice. Po vyrovnané první třetině se prosadila ve 28. minutě Hajdová po krásné kombinaci Fričové a Vlachové a v 30. minutě Radostová, která doklepla do sítě střelu Trampotové. Dračice překvapivě vedly 2:0. Lvice však snížily Harapesovou na 2:1 a vyrovnat skóre se podařilo Součkové. Ve třetí třetině již Dračice pouze inkasovaly a v 51. minutě Součková a 57. minutě Solničková svými brankami určily konečný výsledek 2:4.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů Karlových Varů: I přes naše vedení v polovině utkání v poměru 2:0 soupeřky z Berouna výsledek zlepšeným výkonem a hlavně proměňováním vypracovaných šancí otočily ve svůj prospěch. Neustále se projevuje náš úzký kádr a malý počet tréninků.