HC Energie Karlovy Vary
Extraliga žen, nadst., so 3.3.2007, Duhová aréna
Pardubice
Karlovy Vary
4:1
2: 0, 1 :1, 1:0
Branka K.Varů: Bauerová. Vyloučení: 2:3. Bez využití. Zásahy brankářek: 27:34. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1.
Pardubice: J.Kmoníčková - Nesejtová, Bartoníčková, Heřmanová, Hořeňová, Padevětová, Skvrnová, Korečková, Vosyková, Jirková, Malinská, I.Kmoníčková, Cílová, Kopecká, Cimburková, Kalhousová, Jacková
Karlovy Vary: Lukešová - J.Fričová, Hornová, I.Kotrbáčková, Wadowská - Vylíčilová, Bauerová, Radostová, V.Fričová, Pöpperlová, Hajdová, Trampotová

Komentář k utkání

Předposlední utkání letošní ligy žen odehrály karlovarské Dračice v Pardubicích. V první třetině rozhodla lepší produktivita domácích. Obě družstva vyslala na branku soupeřek shodně 11 střel, ale pouze ty z hole Kalhousové a Kopecké skončily za zády karlovarské Lukešové.

Do druhé třetiny vlétly lépe Dračice a svou snahu korunovaly v gólem Jitky Bauerové. Ke konci třetiny vyvinuly pardubické hráčky velký tlak, a ten vyústil v gól Heřmanové na 3:1.

Ve třetí třetině byly sice Pardubice lepší, ale Dračice díky dobré obranné hře v čele s brankářkou Lukešovou úspěšně odolávaly. V čase 59. minutě odvolal trenér hostí brankářku, ale snahu o zkorigování výsledku ukončila Kopecká střelou do prázdné branky a určila tím konečný výsledek 4:1. Stínem utkání je zranění Trampotové a Pöpperlové.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů K.Varů: Přes vyrovnanou první třetinu se Pardubice po dvou dorážkách ujaly vedení. V druhé třetině naše hráčky snížily, ale po opětovné dorážce Pardubice opět vedly o dvě branky. Ve třetí třetině byly Pardubice už lepší. Nejvíce problémů nám dělala první pětka domácích. Vynikající výkon podala naše brankářka.