HC Energie Karlovy Vary
Extraliga mladšího dorostu, II. 20, ne 8.3.2015
Karlovy Vary
Hvězda Praha
4:2
1:1, 0:1, 3:0
Branky a nahrávky: 2. Bečka (Nídl), 47. Kala (Nídl), 48. Hoang (Bečka), 59. Klejna (Bečka, Hoang) – 11. Dani, 21. Šiller Adam (Hradil). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Karlovy Vary: Beran – Holub, Cankov, Štaif, Přibyl, Klejna, Doubek, Koco, Poizl, Kala – Nídl, Hoang, Habr, Šťastný, Černý, Šedivý, Šik, Bečka (C), Halberštát (A), Maydl, Petrov.
Hvězda Praha: Hamalčík – Šonský, Vokurka, Searle, Šiller Albert – Březina, Klepáček, Bílek, Hradil (A), Vlček, Šiller Adam (C), Biben, Novák, Dani, Grim (A), Patera.

Komentář k utkání

V posledním kole základní části mladí energetici sice měli zajištěno play off, ale v případě výhry by nenarazili na první nasazený tým do play-off Hradec Králové. V úvodu zápasu domácí působili nervózním dojmem a první dvě třetiny vůbec neodpovídaly výkonům z předešlých utkání! Jenže mužstvo ukázalo morální sílu a díky třem vstřeleným brankám ve třetí třetině otočilo skóre zápasu ve svůj prospěch. Díky výhře a umístění na prvním místě této skupiny je čeká ve středu první utkání na ledě favorita v Chomutově. Budou tak následovat své kolegy ze staršího dorostu, kteří taktéž v osmifinále bojují o postup s chomutovskými Piráty.