HC Energie Karlovy Vary

A-tým ve čtvrtek potrénuje v Chebu

S oslavami 80. výročí hokeje v Karlových Varech souvisí také výjezdní trénink A-týmu, který si Energie připravila pro obyvatele Chebu. Ve čtvrtek 13. prosince se na chebském zimním stadionu nejprve představí vybraní energetici na tréninku s žáky 4. tříd, aby od 17:30 následoval plnohodnotný trénink celého A-mužstva. Návštěvníci se mohou také těšit na autogramiádu hráčů a volné vstupenky na sobotní oslavy 80 let.

HC Stadion Cheb je partnerem Energie

Proč byl za místo konání výjezdního tréninku A-týmu zvolen právě Cheb, vysvětluje výkonný ředitel klubu Bronislav Píša. „Stadion Cheb je významný klub v Karlovarském kraji. Spolupracujeme s ním především na úrovni mládeže. Jejich děti jsou zapojeny do našich výběrových programů a nastupují v KV výběrech. Čtvrteční akcí chceme podpořit hokej v Chebu a jeho okolí, získat pro tento krásný sport nové děti. Cheb je druhé největší město v kraji a je tu velký potenciál. Zároveň bychom touto formou chtěli přilákat i nové fanoušky do KV Areny. Už teď na naše zápasy dojíždí řada lidí z Chebu a rádi bychom, aby jich bylo ještě více.“

Dalším významným regionálním partnerem HC Energie je klub z Mariánských Lázní. V jednání je sehrání přátelského utkání karlovarského A-týmu na mariánskolázeňském ledě. O přesném datu budeme včas informovat.

Trénink 4. tříd 16:15 - 17:00

Vše začne tréninkem mladíků ze čtvrtých tříd, který navštíví opory A-mužstva. Na ledě mezi chebskými nadějemi budete moci spatřit Václava Skuhravého, Lukáše Pecha, brankáře Lukáše Mensatora nebo asistenta trenéra Jaromíra Kverku staršího.

Trénink A-týmu 17:30 - 18:30

Chebští fanoušci se mohou poté podívat, jak vypadá trénink extraligového mužstva, na kterém se představí kompletní A-tým HC Energie Karlovy Vary (s přihlédnutím k nemocem a zraněním). Uvidíte tak, co obnáší trénink profesionálních sportovců. Trénink A-týmu si určitě nenechte ujít!

Večer zakončený autogramiádou 19:00 - 19:30

Po skončení tréninku si přijdou na své i fanoušci prahnoucí po podpisech hráčů. Od devatenácti hodin bude připravena autogramiáda s novými plakáty A-týmu nebo kartičkami hráčů, které si můžete nechat podepsat. Každý návštěvník navíc obdrží volnou vstupenku na sobotní oslavy 80 let hokeje v Karlových Varech!