HC Energie Karlovy Vary

Veliký aplaus! Stříbrná Velinská se dočkala ovací fanoušků

Byl to historický úspěch! České juniorky na nedávno skončeném mistrovství světa vybojovala senzační stříbrné medaile. Členkou sestavy byla i odchovankyně karlovarské Energie, obránkyně Lucie Velinská. Sedmnáctiletá hokejistka si ještě před svým návrat do Kanady, kde aktuálně hraje, užila před zápasem Energie s Pardubicemi velkých ovací karlovarských fanoušků při slavnostním ceremoniálu.

Hráčka, která s hokejem začala ve čtyřech letech v našem klubu, se ještě před slavnostním ceremoniálem zúčastnila malé autogramiády v klubové Fanzóně. Tam rozdávala podpisy a fotografie nakonec více než 45 minut.

Před samotným utkáním se pak dočkala symbolického poděkování i od klubu, ve kterém vyrůstala. Drobné dárky obdržela od manažera mládežnického úseku Bronislava Píši a také dlouholetého funkcionáře karlovarského ženského hokeje Petra Wadowského.

Velinská měla za sebou po návratu z mistrovství světa, které se odehrálo ve švýcarském Zugu. Každý se chtěl s Luckou ukázat a je to jen dobře! Český ženský hokej je na vzestupu a stříbro je toho důkazem. Tak ať se dál daří!

Fotogalerie