HC Energie Karlovy Vary

#promoravu: Aukce unikátního dresu Skuhravého vynesla 17.500Kč!

Osobnosti napříč celým spektrem naší společnosti se přidávají k solidaritě s lidmi, které na jižní Moravě ničivě zasáhla přírodní katastrofa. K extraligovým klubům, které do společné aukce věnovaly nejrůznější hokejové artefakty, se rozhodl přidat i bývalý dlouholetý kapitán karlovarské Energie Václav Skuhravý. Jeho dres na serveru sportovniaukce.cz nakonec vydražil fanoušek s přezdívkou MarianBalaz za neuvěřitelných 17.500 Kč!

Legendární útočník věnoval do aukce svůj unikátní dres, který obdržel při příležitosti 1000. odehraného zápasu v tuzemské nejvyšší soutěži v polovině března letošního roku.

„Důvod, proč jsem se rozhodl věnovat tento dres do aukce, je naprosto jasný, o tom není třeba vůbec dál hovořit. Věřím, že se do dražby zapojí co nejvíce lidí a že výtěžek z aukce alespoň trochu podpoří poškozené z nedávné katastrofy na jižní Moravě,“ uvedl k dražbě legendární karlovarský útočník.

AUKCE UNIKÁTNÍHO DRESU VÁCLAVA SKUHRAVÉHO PROBÍHÁ ZDE

Nejen karlovarští fanoušci mohli pomáhat rovněž i v již zmíněné dražbě hokejových artefaktů. Do ní klub HC Energie Karlovy Vary věnoval podepsaný zápasový dres Jana Bednáře ze sezony 2020/21, podepsanou hokejku Filipa Novotného a také zápasový dres Milana Krafta z extraligového ročníku 2005/06. Tato aukce nakonec vynesla neuvěřitelných 410.357 Kč