HC Energie Karlovy Vary

#varyvrepre: Sedmnáctka opět vítězně, Csabi zapsal nahrávku

Druhá polovina července patří úvodním kempům i zápasům mládežnických reprezentací. Bohaté zastoupení má v národních týmech i karlovarská Energie. Jak si vedou naši zástupci v dresu se lvem na prsou budeme průběžně sledovat v aktualizovaném článku.

28.7.2021 | Sedmnáctka otočila závěrečný duel se Švýcary

Národní tým do 17 let uzavřel trojboj se Švýcarskem v Davosu vítězstvím. Svěřenci Rostislava Vlacha po obratu slavili výhru 6:4.

28.7.2021 | Povedená odveta, sedmnáctka nasázela Švýcarům pět branek

Reprezentační výběr skvěle zvládl druhou partii se Švýcary. V Davosu vyhrál jednoznačně 5:1, na vysokém vítězství se jednou brankou podílel i karlovarský útočník Adam Csabi. Brankář Adam Dybal tentokrát nenastoupil.

27.7.2021 | Sedmnáctka podlehla Švýcarům

Národní tým do 17 let v prvním z trojice přátelských zápasů se Švýcarskem předvedl matný výkon a soupeři podlehl 3:5. Celý zápas odchytal v brance sedmnáctky energetik Adam Dybal, nastoupili i útočníci Adam Csabi a Matyáš Adámek.

23.7.2021 | Energetici pomohli srazit Švýcary

Reprezentační osmnáctka porazila Švýcary v Davosu i potřetí. Na vysoké výhře 6:2 se podíleli i energetici. Premiérové góly v národním týmu do 18 let zapsali Robin Sapoušek a Samuel Šmajda, bodoval opět i Jiří Kulich, který tentokrát zapsal dvě nahrávky. Do utkání naskočili i další Karlovaráci, obránce Filip Krajčík a útočník Dominik Rymon.

22.7.2021 | Bednář prohře dvacítky nezabránil

Česká reprezentace do 20 let prohrála v úvodním ze dvou zápasů se Švýcary 4:6. Češi v utkání několikrát dotáhli gólové manko, na poslední odskočení soupeře už ale odpovědět nedokázali. Třetí zápas ve čtyřech dnech odchytal karlovarský odchovanec Jan Bednář.

22.7.2021 | Kulich zapsal další dva góly

Česká reprezentace do 18 let zvládla v Davosu i druhý duel se stejně starými Švýcary, tentokrát zvítězila 3:0. Znovu se prosadil i karlovarský útočník Jiří Kulich, který vstřelil dvě branky. Do zápasu nastoupili i další tři energetici - obránce Filip Krajčík a útočníci Robin Sapoušek a Dominik Rymon. Mimo sestavu tentokrát zůstal forvard Samuel Šmajda.

21.7.2021 | Kulich srazil Švýcary

V hodně divokou přestřelku se proměnila úvodní ze tří bitev české osmnáctky se Švýcary. Češi vedli 2:0, jenže soupeř ve druhé třetině třemi góly otočil. Svěřenci Jakuba Petra ale i tak dvakrát vedli, duel ale nakonec rozhodlo prodloužení. V něm se po přihrávce Dominika Rymona prosadil další z energetiků Jiří Kulich. Hráli i Robin Sapoušek a Samuel Šmajda, obránce Filip Krajčík naopak v sestavě chyběl.

20.7.2021 | Češi na finskou dvacítku nevyzráli

V pondělí vysoko přestříleli a porazili finskou devatenáctku 4:1, o den později o rok starší výběr Suomi opět vysoko přestříleli...a prohráli. Česká dvacítka ve druhém přípravném zápase ve Vierumäki tentokrát Finům podlehla 1:3.

20.7.2021 | Reprezentace žen do 16 let trénovala v KV areně

Česká hokejová reprezentace žen do 16 let se o víkendu sešla v Karlových Varech. Na prvním kempu v nové sezoně nechyběly ani karlovarské zástupkyně Eliška Fričová a Lucie Velínská.

20.7.2021 | Pětice energetiků prošla cutem osmnáctky

Trenéři české reprezentace do 18 let provedli těsně před odjezdem na trojzápas do Švýcarska řez v kádru. Ten už z velké části napovídá i o šancích hráčů směrem k Hlinka Gretzky Cupu. Mezi hráči, kteří se vydají do Davosu, je i pět zástupců karlovarské Energie - obránce Filip Krajčík a útočníci Samuel Šmajda, Dominik Rymon, Robin Sapoušek a Jiří Kulich.

19.7.2021 | Bednář pomohl k vítězné premiéře

Úvodní vystoupení nově se rodící reprezentační dvacítky dopadlo na výbornou. Svěřenci trenéra Karla Mlejnka v prvním souboji s finským výběrem do 19 let zvítězili jasně 4:1. Český tým soupeře vysoko přestřílel, k triumfu českých mladíků přispěl spolehlivým výkonem i karlovarský odchovanec Jan Bednář, který pochytal dvacet soupeřových střel.

17.7.2021 | Hamrla s Dybalem na kempu brankářů

Dvojice talentovaných mladíků Energie v uplynulém týdnu absolvovala reprezentační kemp brankářů. V Rokycanech se pod vedením zkušených trenérů a bývalých skvělých gólmanů jako Ondřej Pavelec nebo Lukáš Mensator potili Adam Dybal a Patrik Hamrla.