HC Energie Karlovy Vary

Dávid Gríger v nominaci Slovenska na první turnaj sezony!

Odměna pro Dávida Grígera! Karlovarský útočník dostane možnost ukázat se trenérům reprezentačního výběru Slovenska na prvním turnaji letošní sezony.

V loňském ročníku již Dávid Gríger dres národního týmu oblékl. Šikula s dvanáctkou na zádech si zahrál jedno utkání v rámci přípravy na mistrovství světa.

Nyní by měl rodák z Popradu dostat větší šanci, s reprezentací si na začátku listopadu zahraje na Německém poháru, kam ho nominoval trenérský štáb kolem Craiga Ramsayeho.

Gríger je členem první karlovarské formace, která výrazně přispívá k dosavadním dobrým výkonům Energie. Slovenský útočník nastřádal ve třinácti duelech této sezony hned deset kanadských bodů, když vstřelil dvě branky a na dalších osmi se podílel asistencí.

Nominace Slovenska na Německý pohár 2019

Brankáři: Patrik Rybár (Oulu, Finsko), Andrej Košarišťan (Košice).
Obránci: Marek Ďaloga (Sparta Praha, Česko), Mislav Rosandič (Mountfield HK, Česko), Peter Trška (Vítkovice, Česko), Peter Čerešňák (Plzeň, Česko), Mário Grman (Lappeenranta, Finsko), Martin Štajnoch (Slovan Bratislava), Patrik Koch, Vojtech Zeleňák (oba Košice)
Útočníci: Andrej Kudrna (Sparta Praha, Česko), Dávid Gríger (K. Vary, Česko), Marek Hrivík (Leksand, Švédsko), Adam Líška (Čerepovec, KHL), Filip Krivošík (Hämeenlinna, Finsko), Marcel Haščák, Michal Chovan (oba Košice), Jakub Sukeľ (L. Mikuláš), Andrej Kollár (Nitra). Adam Lapšanský (Trenčín), Tomáš Zigo (Slovan Bratislava), Dávid Šoltés, Mário Lunter (oba B. Bystrica).