HC Energie Karlovy Vary

Gameři Energie jdou do play-off, v předkole je čeká Sparta!

Vrchol esportové sezony startuje. Gameři Energie postoupili do vyřazovacích bojů a v jeho předkole je čeká pražská Sparta. Duel startuje v sobotu v 17:30 a sledovat jej můžete na oficiálním streamu soutěže.

Trio Miky, Bucis a Almon zakončilo základní část soutěže se ziskem osmnácti bodů na devátém místě se stejným bodovým ziskem jako jejich nejbližší soupeř, Sparta Praha. Energetici vyhráli šest ze třinácti utkání.

„Základní část byla velmi náročná, ale musím říct, že jsme jí slušně zvládli a s devátým místem jsme spokojeni, protože liga je velmi vyrovnaná a některé série nebyly vůbec lehké,“ hodnotí první část sezony kapitán týmu Miky.

Energetici mohou být spokojeni s klasickými zápasy 1 vs 1, ve dvojkách ale musí zabrat, což kluci moc dobře ví.

„Určitě musíme zapracovat na 2 vs 2 zápasech. V těch máme trošku mezery. Co se týče toho co nám vyšlo, tak musím zmínit výhry nad silnými týmů (Třinec, Brno) a hlavně Bucise, který má velký podíl na tom, že jsme skončili devátí,“ pokračuje v hodnocení Miky.

Základní část je minulostí a startuje play-off. A v něm, jak je známo, může být vše úplně jinak. V jeho předkole se energetici utkají se Spartou, které mají co vracet. V jediném vzájemném duelu sezony totiž padli 0:3.

„Sparta je nevyzpytatelná, ale chceme ji vrátit prohru ze základní části. Bude to velmi těžká a náročná série na kterou se osobně těšíme a uděláme maximum, abychom postoupili!“ věří svému týmu Miky.

Tak držíme palce!

Playoff Esport hokejové ligy, předkolo