HC Energie Karlovy Vary

Pomáhej na Vlnách! Zápas s Kometou pomůže handicapovaným dětem z regionu

Předvánoční utkání s brněnskou Kometou se ponese v charitativním duchu. Ve středu 20. prosince se totiž bude pomáhat handicapovaným dětem z regionu - Matějovi, Jindrovi, Martinovi a Vojtovi.

Vstupenky na utkání s Kometou v prodeji ZDE

HC Energie se rozhodla připojit k charitativnímu projektu dlouholetého oficiálního partnera klubu Agentury Vlny. Ta v letošním ročníku akce s názvem Pomáhej na hudebních vlnách podpoří výtěžkem z koncertů čtveřici handicapovaných dětí z regionu - Matěje, Vojta, Martina a Jindra. Jejich příběhy Vám postupně představíme v průběhu prosince.

Na projekt, který podporuje také Nadační fond Františka Štěpánka, Rádio Kiss a Rádio Beat, věnuje HC Energie 5% z každé prodané vstupenky na utkání s Kometou. Stejnou částku jako Energie věnuje také Agentura Vlny a MP Vzduchotechnika. Pozadu ale nezůstanou ale ani další subjekty spjaté se zápasy Energie. Příspěvek z tržby v den zápasu také společnost Allsports provozující fanshop v KV Areně i provozovatel VIP restaurace společnost La Fresca. Akci podpoří rovněž MBP Gastro spravující občerstvení v hale během domácích extraligových zápasů.

Finančně přispívat můžete ale i vy:

- bankovním převodem na transparentní účet 131-386830217/0100
- pomocí QR kódu

Pomozte nám pomáhat Jindrovi, Martinovi, Vojtovi a Matějovi.

Šestiletý Jindra Svatoš se narodil s Downovým syndromem, k tomuto postižení se váže mnoho přidružených vývojových vad jako snížený svalový tonus a mentální retardace.

Dvanáctiletý Martin Pokladník se narodil s cystickou fibrózou, genetickým onemocněním, které způsobuje trvalé infekce plic a postupně omezuje schopnost dýchat.

Osmiletému Vojtovi Kubínovi byl diagnostikován dětský autismus s těžkým mentálním postižením a zácpou.

Sedmnáctiletý Matěj Židlický trpí vzácným Angelmanovým syndromem, vrozeným genetickým onemocněním, jež sice nelze úplně vyléčit, ale jeho projevy lze prostřednictvím vhodné péče a rehabilitací zmírňovat.