HC Energie Karlovy Vary

Vstupné v extraligové sezoně 2021-22

Mílovými kroky se blíží začátek nejvyšší soutěže! Energetici do letošního ročníku Tipsport extraligy vstoupí už ve středu 8. září televizní předehrávkou s brněnskou Kometou a budou potřebovat Vaši podporu. Vstupenky na úvodní extraligové duely tak již nyní můžete zakoupit v předprodeji na www.ticketportal.cz.

Vstupenky kupujte online ZDE

VSTUPNÉ NA DOMÁCÍ EXTRALIGOVÉ ZÁPASY

Pro extraligovou sezonu 2021-2022 je hlediště KV Areny rozděleno do tří cenových kategorií, aby si návštěvníci jednotlivých utkání mohli vybrat sektory podle cenového rozložení jim nejvhodnější.

V PŘEDPRODEJI VSTUPENKY LEVNĚJŠÍ

Vstupenky kupované v předprodeji na jednotlivé zápasy budou i pro tuto sezonu v síti ticketingového operátora Ticketportal. Vstupenky zakoupené v předprodeji nejpozději dva dny před utkáním jsou levnější. Předprodej je rozdělen na dvě fáze, Předprodej A a Předprodej B. Vaše vstupenky si můžete okamžitě zaplatit a vytisknout je doma na vlastní tiskárně, případně si je zareservovat a poté zakoupit v některém z prodejních míst společnosti Ticketportal. Seznam prodejních míst najdete ZDE. Vstupenky se slevou (senioři, děti do 130cm, studenti a ZTP) mají stejnou koncovou cenu v předprodeji i v den utkání. Slevy v předprodeji nebudou na zápasy s Plzní.

Ceny vstupného na jednotlivé zápasy Tipsport extraligy v sezoně 2021-2022

Kategorie Sektory Základní cena Zlevněná cena
Předprodej A Předprodej B
I 101, 102, 109, 110, 111, 118 240 Kč beze slevy 200 Kč 220 Kč
II 103, 104, 107, 108, 112, 113, 116, 117 180 Kč 130 Kč 140 Kč 160 Kč
III 105, 106, 114, 115 130 Kč 90 Kč 110 Kč 120 Kč
vozíčkář ZTP/P 1+1 105, 106, 114, 115 60 Kč 60 Kč 60 Kč

REZERVACE VSTUPENEK V PŘEDPRODEJI

Vstupenky v předprodeji si můžete zarezervovat, ale musíte si je vyzvednout v termínu platnosti rezervace, nebo nejpozději úderem poslední minuty dne před utkáním (do 23,59), První minutou dne utkání se všechny nevyzvednuté a nezaplacené rezervace vrátí do volného prodeje a o vaše vybrané místo tak přijdete. Od první minuty dne před konáním zápasu budou všechny rezervace a prodej v předprodeji za základní cenu. Systém zvýhodněného předprodeje platí na základní část. V sekretariátu klubu předprodej neprobíhá a ani si v něm rezervované vstupenky nelze vyzvednout.

Předprodej A: cena vstupenek do sedmi dnů před utkáním. Neplatí pro zápasy s Plzní, Litvínovem, Spartou, Kladnem a Českými Budějovicemi.
Předprodej B: cena vstupenky šest až dva dny před utkáním. Neplatí pro zápasy s Plzní.

Cena zlevněných vstupenek je pevná po celou dobu prodeje, tj. 130 Kč a 90 Kč. Slevu mohou využít senioři nad 65 let, studenti a děti do 130 cm.

DĚTI DO 80cm VSTUP ZDARMA

Děti do 80cm mají vstup zdarma a bez vstupenky s podmínkou, že si dítě rodič posadí na klín (dítě nemá nárok na vlastní sedadlo). Tato možnost platí jen na základní část, a nevztahuje se na VIP zónu (VIP restaurace, sky boxy).

V případě nesprávně využité slevy si klub vyhrazuje právo považovat toto jednání jako snahu o podvod. Osobě s takto zneužitou vstupenkou nebude umožněn vstup bez nároku na vrácení peněz, ale bude si moc doplatit částku do plné výše vstupenky.

Při zneužití permanentní vstupenky, bude osoba vykázána z KV Areny. Při zakoupení permanentní vstupenky lze slevy uplatnit ve všech cenových kategoriích.

POKLADNY V KV ARENĚ

Pokladny se otevírají 90 minut před začátkem zápasu a vstupenku si můžete zakoupit ještě 60 minut po jeho zahájení. Hala se otevírá hodinu před začátkem utkání.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY HOSTUJÍCÍHO TÝMU

Místa určená pro fanoušky týmu soupeře jsou vyhrazena v sektoru 113 v řadách 12 – 19 (celkem 164 míst). Cena vstupenky je stejná, jako všechny jiné vstupenky kategorie II. Vstupenky pro fanoušky hostující týmu lze objednat v sekretariátu klubu na emailové adrese hokejkv@hokejkv.cz a v sekretariátu si je i vyzvednout a zaplatit, čímž se předejde stání u pokladen.

HROMADNÉ OBJEDNÁVKY JEDNOTLIVÝCH VSTUPENEK

Zájemci o hromadné objednávky (např. firemní, odbory, apod.) mohou své požadavky vyřídit osobně v sekretariátu klubu po předchozí telefonické dohodě u p. Jiřího Holého, tel. 602 120 320.

VIP VSTUPENKY

Do prostoru VIP zóny (4. podlaží KV Areny) se vstupenky neprodávají a jsou vydávány jen partnerům a hostům klubu. VIP prostor má samostatný vstup a každá osoba musí platnou VIP permanentní vstupenku, nebo VIP vstupenku na jednotlivé utkání. Platnou permanentku, nebo jednorázovou vstupenku, musí mít i dítě starší 1 roku.

Permanentní vstupenky

Prodej permanentních vstupenek na sezonu 2021/22 pro nové zájemce byl zahájen v pondělí 23. srpna, pořídit ji lze i v průběhu sezony. Kompletní informace o jejich prodeji naleznete v tomto článku.

BONUSY PRO ČLENY VĚRNOSTNÍHO KLUBU

Jste-li členem věrnostního společenství Cashback World/Lyoness a našeho klubu, předložte při nákupu na pokladně č. 2 svou členskou kartičku věrnostního programu a ihned vám bude zpětná náhrada vložena do systému. Výhodu pro člena věrnostního programu HC Energie můžete uplatnit po celou dobu prodeje permanentních, a následně i jednotlivých vstupenek na utkání (vždy však na pokladně č. 2).

Dotazy?

Chybí vám v tomto článku nějaká informace? Případně něčemu úplně nerozumíte? Nebojte se zeptat! Otázky můžete pokládat v rubrice PTEJTE SE.