HC Energie Karlovy Vary

Reprezentace jde na Rakousko. Flek kapitánem, premiéra pro tři energetiky

Pět karlovarských hokejistů se v rámci kempu národního týmu chystá na druhé střetnutí s Rakouskem. K Jakubu Flekovi a Ondřeji Beránkovi, kteří se zapojili i do toho prvního vzájemného utkání, přibyde také zbylá trojice – Libor Zábranský, Jiří Černoch a Jan Hladonik. Velké cti se navíc dostalo Jakubu Flekovi, který poprvé v kariéře povede národní tým do boje jako kapitán, jedním z jeho asistentů pak bude Ondřej Beránek.

Kemp národního týmu před nadcházejícím mistrovstvím světa se aktuálně odehrává v Jindřichově Hradci. Mezi hráči, kteří bojují o finální nominaci, figuruje také pětice energetiků – čtyři útočníci a jeden obránce.

Reprezentační výběr má za sebou už první přátelské utkání s Rakouskem. Do akce se již podívali karlovarští forvardi Jakub Flek a Ondřej Beránek. První jmenovaný dostal prostor na křídle elitního útoku, Beránek pak naskočil ve čtvrté formaci.

Ke dvěma zmíněným kolegům se v sobotu večer přidají i Jiří Černoch, Jan Hladonik a Libor Zábranský. Pro všechny tři to bude premiéra v dresu se lvem na hrudi.

Předpokládaná sestava: Frodl (Klouček) – Ščotka, Mašín, Budík, Gazda, Šalda, Zábranský, Galvas – Pour, Kodýtek, Flek – Horký, Suchý, Blümel – Beránek, Černoch, Dufek – Plášek, Hladonik, Zachar – Š. Stránský.