HC Energie Karlovy Vary

Dorost vyfasoval od Slavie sedm branek

K a r l o v y V a r y - HC Energie Karlovy Vary - HC Slavia Praha 2:7 (1:2, 1:1, 0:4). Dorostenci Karlových Varů drželi se Slavií krok dvě třetiny. V závěrečné dvactiminutovce však přidala Slavia další čtyři branky a získala tak plný počet tabulkových bodů. Energetici tak již podruhé za sebou obdrželi sedmibrankový příděl - v minulém kole na ledě Kladna.
Extraliga dorostu, 8. kolo, so 25.9.2004, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Slavia
2:7
1:2, 1:1, 0:4
Branky: 5. Budínský (Smolík), 33. Dudek (Topinka) - 3. Stoklasa (Kauschitz, Fiala), 14. Sklenář (Růžička, Kachlík), 23. Sklenář (Kachlík, Roth), 47. Stoklasa (Krejčí, Škaloud), 51. Krejčí (Škaloud, Freisler), 52. Lang (Stoklasa, Roth), 57. Višnák. Vyloučení: 5:5, navíc Rohan (KVA) 5 + DKU.. Využití: 1:3. Diváci: 100. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 2:3, 2:7.
Karlovy Vary: Benda - Tollinger, Schmidt, Ozom, Děkan, Boguský, Satora, Zmeškal - Truhlář, Budínský, Szakal, Topinka, Sláma, Pfister, Dudek, Záhora, Šnajdr, Smolík, Klcso, Rohan
Slavia: Brož - Višňák, Mošcic, Jebavý, Roth, Drbohlav, Soldán, Hertl, Lang - Krejčí, Sklenář, Indra, Fiala, Růžička, Jiránek, Škaloud, Stoklasa, Kauschitz, Freisler, Kachlík, Hafenrichter

Komentář k utkání

První branka zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. Již ve třetí minutě se prosadil hostující Petr Stoklasa. Asistenci si připsali Kauschitz a Fiala. Karlovarští odpověděli o dvě minuty později. Na začátku šesté minuty prostřelil brankáře Brože Vít Budínský, asistoval mu Smolík. Ve třinácté minutě Slavia přidala druhý gól. Po přihrávkách Růžičky a Kachlíka mířil přesně Jakub Sklenář. Po první třetině domácí prohrávali 1:2.

Rovněž ve druhé třetině padla branka velice rychle. Po dvou minutách se trefil opět Jakub Sklenář, jenž zvýšil vedení Slavie na 1:3. Asistovali mu Kachlík a Růžička. Ve dvaatřicáté minutě byl vyloučen hostující Indra za podražení. Domácí tuto přesilovku využili, když se z dorážky prosadil Libor Dudek. Asistenci si připsal Topinka. Po dvou třetinách tak Slavia stále vedla o jednu branku.

Třetí třetinu vzali Slávisté pevně do svých rukou. V sedmačtyřicáté minutě zvýšil na 2:4 svou druhou brankou v zápase Petr Stoklasa. O necelé čtyři minuty později zvyšoval na 2:5 Jiří Krejčí. Karlovarští rezignovali a hráči Slavie si na ledě dělali takřka co chtěli. V dvaapedsáté minutě přidal další branku do sítě neśťastného Bendy hostující kapitán Lukáš Lang. Poslední trefu do karlovarské sítě zaznamenal Bohdan Višňák. Slavia tak s přehledem porazila Karlovy Vary 2:7 po třetinách 1:2, 1:1 a 0:4.