HC Energie Karlovy Vary

Junioři zvládli i druhé utkání přípravy

JUN: HC Energie - SKA-1946 3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Karlovarští mladíci dokázali zvítězit i ve druhém přípravném zápase, tentokrát to odnesl ruský Petrohrad. Energetici si zásluhou branek Bezucha, Fleka a Lukáše Vrány vybudovali pohodlný náskok. Hosté už stačili pouze kosmeticky upravit výsledek. Další zápas čeká juniory už v pátek, kdy se v rámci Vemex Cupu střetnou se Salzburgem.
Příprava juniorů na sezonu, přát., st 31.7.2013, KV Arena
Karlovy Vary
SKA-1946
3:1
2:0, 1:0, 0:1
Branky a nahrávky: 7. Bezúch (TS), 11. Flek (L. Vrána), 21. L. Vrána (Flek, Vachutka) – 54. Borisov (TS). Vyloučení: 7:6, navíc Csamangó (KVA) 10 min OT. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 3:0, 3:1.
Karlovy Vary: Honzík – Kečkeš, Novák, Dvořák, Šafář, Troška, Matyáš, Adam – Vachutka, Vrána L., Flek – Beránek, Kubáč, Hrehorčák – Bezúch, Táborský, Csamangó – Orság, Rubeš, Vrána J. – Osmík
SKA-1946: Balajev – Moskalev, Lelin (A), Kostygov, Rykov, Valencov, Něsterov, Sultejev – Vedernikov, Mironišin (A), Barabanov, Jackanič, Černov, Orlovič-Grudkov, Ščelokov, Novožilov, Nikolajev, Grebenščikov (C), Laričev, Borisov, Čurkin

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): Jsme pořád na začátku přípravy. Samozřejmě jsme rádi za každou výhru proti ruskému soupeři. Ať už hraje soupeř v jakkémkoli složení, je taková výhra cenná. Nicméně, v téhle části přípravy pro nás nejsou úplně rozhodující výsledky, ale nasazení a hra hráčů, které chceme vidět v zápasovém rytmu. Zkoušíme některé hráče, a také složení některých formací. Neustále je tam ještě hodně nepřesností, na kterých budeme pracovat, a snad se jich bude v další zápasech objevovat čím dál méně. Jsme spokojení s přístupem hráčů, s bojovností, i s nasazením. Je vidět, že mužstvo začíná mít charakter.

Fotogalerie