HC Energie Karlovy Vary

Mladší dorostenci ztratili utkání s Kladnem v závěrečném dějství

MDO: PZ Kladno - HC Energie Karlovy Vary 3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Karlovarští vstoupili do utkání na kladenském ledě velmi zhurta, a tak se jim hned v úvodních minutách podařilo skórovat. Během druhé třetiny se prosadili znovu, avšak Kladenští dokázali v závěrečné třetině stav utkání otočit, na domácí půdě si tedy připsali celé tři body.
Extraliga mladšího dorostu, II. 2, čt 1.12.2016
PZ Kladno
Karlovy Vary
3:2
0:1, 1:1, 2:0
Branky a nahrávky: 24. Čermák (Volráb, Routa), 48. Hašek (Petrus), 54. Volráb (Routa) – 4. Křemen (Novotný), 23. Bílek (Mašek, Korčmaroš). Rozhodčí: Čáp - Svobodová, Kučera. Vyloučení: 4:6. Využití: . V oslabení: . Diváci: 55. Střely na branku: 26:18. Průběh utkání: 0:2, 3:2.
PZ Kladno: Novotný – Teinitzer, Kulich, Volráb, Erben – Hrubý, Hašek, Kraus, Šťastný, Darsa, Routa, Petrus, Turek, Pejchal, Černý, Čermák
Karlovy Vary: Horák – Pohanka, Braný, Kosina, Smolka, Kursa, Tureček – Matoušek, Křemen, Bílek, Mašek, Jiskra, Karbulka, Korčmaroš, Novotný, Bokštefel

Komentář k utkání

Další utkání s PZ Kladno bylo herně výrazně lepší, ale bohužel výsledek stejný. Karlovarští si vypracovali dostatek brankových příležitostí, bohužel laxnost v koncovce jim byla v tomto utkání nakonec osudná. Hloupé chyby připravili hosty o tři body.