HC Energie Karlovy Vary
Příprava dorostu, turnaj, po 6.8.2018, Třinec
Oceláři Třinec
Karlovy Vary
2:1
0:0, 1:1, 0:0
Branky a nahrávky: 27. Wawrzkiewicz (Tomiczek), rozh. náj. Petrovský – 29. März (Ždárský, Hohl).
Oceláři Třinec: Halouzka, Klimek, Macura – Andrle, Buják, Cienciala, Častek, Hrůzek, Chovaniak, Kyselý, Molin, Mošnička – Gazur, Hykl, Kašpárek, Krčmarský, Kriščák, Ochman, Petrovský, Ramik, Raszka, Samuhel, Šotovský, Šutý, Tomiczek, Wawrzkiewicz.
Karlovy Vary: Bajgar, Kubát – Vogel, Houdek, Prošek, Ždárský, Hohl, Zolnaj – Rymon, Remeš, Helecz, Šmajda, Blecha, Hrůša, Sapoušek, Czingel, Bubanec, Skuhravý, März, Šlechta.

Komentář k utkání

Čtvrtý ročník President Cupu odstartoval soubojem domácího týmu s karlovarskou Energií a úvodní gól tohoto zápasu přišel až v čase 26:02. Z kruhu pro vhazování vyslal prudkou ránu Dawid Wawrzkiewicz, brankář Energie jeho střelu neudržel a puk zapadl za čáru. Vedení si ale domácí tým dlouho neudržel, jen o chvíli později se k odraženému kotouči dostal Lukáš März a napálil jej do sítě.

Třinečtí mladíci si mohli vzít svůj náskok brzy zpět, Przybyla ovšem v nařízeném trestném střílení selhal. Na další nájezdy došlo po základní hrací době. V dovednostní loterii nakonec uspěli hráči v červených dresech a zásluhou Alexandra Kašpárka a Serváce Petrovského urvali bonusový bod.