HC Energie Karlovy Vary

Předveďte se v REEBOK pauze!

Značka REEBOK pro Vás pro extraligovou sezonu 2008/09 připravila zcela unikátní přestávkový program. Vždy o druhé přestávce soutěžního utkání pozveme na ledovou plochu tři vylosované diváky, kteří ukážou světu svůj sportovní talent. Soutěžící se mohou těšit na hodnotné ceny v barvách značky REEBOK. Ve hře budou sportovní tašky, ručníky, čepice, kšiltovky a pro soutěžící slečny a paní i dámský sportovní set!

Pravidla soutěže

Před utkáním nebo v průběhu první přestávky budou mezi fanoušky vhozeny označené létající talíře, případně proběhne jiná forma losování fanoušků. Tři takto vybraní soutěžící získávají právo zúčastnit se o druhé přestávce soutěže REEBOK pauza.

Jeden ze soutěžících bude o vítězství v REEBOK pauze bojovat jako brankář, zbylí dva se ujmou role střelců. Brankáři bude zapůjčena základní výbava (betony, maska, lapačka, vyrážečka a hokejka) a pak už je vše jednoduché! Každý ze střelců bude mít k dispozici pět florbalových míčků, jejichž cíl bude za brankařovými zády. Střílet se bude ze vzdálenosti několika metrů (mezikruží).

A kdo že se stane vítězem? Samozřejmě střelec, který vsítí nejvíce branek. Ale aby to ale neměli kanonýři z řad diváctva tak snadné, musí za svého kolegu gólmana propašovat alespoň tři z pěti svých míčků. V opačném případě bude hlavní hvězdou REEBOK pauzy brankář.

Upozornění: Jelikož samotná soutěž vyžaduje několik minut na přípravu, zejména pro brankáře, prosíme všechny šťastné soutěžící, aby se do prostoru střídaček dostavili bezprostředně po skončení druhé třetiny.