HC Energie Karlovy Vary

Úžasné gesto. Fanoušci z kotle zaslali přes 20.000 Kč na transparentní účet klubu!

Jsme jeden tým. Motto, kterého se Energie drží několik posledních let, nabralo další rozměr. Na transparentní účet klubu, který byl zřízen již v květnu karlovarskými fanoušky, totiž zástupci z řad těch nejvěrnějších z kotle ve středu zaslali 22.315 Kč!

„Dlouho jsme přemýšleli, jakým způsobem Energii pomoci a rozhodli jsme se, že po vybrání členských příspěvků za měsíc květen zašleme na transparentní účet klubu podstatnou část našeho rozpočtu. Druhý způsob, jakým se pokusíme vybrat nějakou tu korunu navíc a který je určen pro všechny fanoušky sledující naše stránky, je série „dražeb“ originálních upomínkových předmětů s motivy Energie,“ uvedli zástupci Carlsbad Ultras již na začátku května.

A jak slíbili, to také splnili. V pěti aukcích mohli karlovarští fanoušci postupně vydražit například řetízek z chirurgické oceli ve tvaru podpisu kapitána Václava Skuhravého či vlajku s podpisy všech hráčů současného A-týmu. Tu mimochodem vydražil fanoušek Petr za neuvěřitelných 10.000 Kč!

Dražená vlajka byla dnes předána novému majiteli. Vítěz ji převzal z rukou kapitána Václava Skuhravého, se kterým si...

Zveřejnil(a) Carlsbad Ultras dne Úterý 26. května 2020

K částce, kterou získali aukcí upomínkových předmětů, pak přispěli i ze svých členských příspěvků a dobrovolných darů. Výsledná částka se tak zastavila až na částce 22.315 Kč a jedná se o doposud největší jednorázový příspěvek zaslaný na transparentní účet klubu.

Vedení klubu by tímto chtělo zástupcům Carlsbad Ultras, ale i všem fanouškům, kteří doposud na transparentní účet klubu přispěli, poděkovat za jejich úžasné gesto a skvělou podporu.

Na transparentní účet pro podporu našemu klubu...

Zveřejnil(a) Carlsbad Ultras dne Středa 15. července 2020


Jak se stát členem kotle?

„Pokud máš i ty zájem přidat ruku k dílu více, než jen tleskáním na své pohodlné sedačce a chtěl/a by ses stát naším členem, tak neváhej a kontaktuj nás. Naše skupina je otevřená všem fanouškům, kteří chtějí aktivně fandit doma i venku a nevadí jim udělat pro Karlovarskou scénu něco navíc.”
Facebook Carlsbad Ultras
Instagram Carlsbad Ultras