HC Energie Karlovy Vary

Auto Eder novým partnerem Energie! Bude vozit mistra světa

Společnost Auto Eder se stává novým oficiálním partnerem Energie. Autorizovaný prodejce a opravce vozů značek Toyota a Lexus v Karlových Varech poskytl klubu vůz Toyota Corolla Cross, kterým bude jezdit nový sportovní ředitel Energie a mistr světa z nedávného světového šampionátu v Praze Jiří Kalous.

„Jsme nadšeni, že můžeme otevřít tuto novou spolupráci se společností Auto Eder,“ uvedl jednatel klubu Daniel Tobolka a pokračuje. „Toyota Corolla Cross je spolehlivý a kvalitní vůz, který bude perfektním doplňkem pro potřeby našeho sportovního ředitele.“

Spolupráce se společností Auto Eder přináší našemu klubu nejen možnost využívat moderní a bezpečný vůz, ale také podporu silného partnera, který sdílí naši vášeň pro hokej a sportovní úspěchy. Těšíme se na dlouhodobou spolupráci, která přinese výhody oběma stranám.

O společnosti Auto Eder

Společnost Auto Eder byla založena v roce 2009. Velká část týmu, včetně zakladatele pana Jana Edera, je spojena se značkou Toyota již od 90. let.

Společnost začínala v pronajatých prostorách, ale vytrvalá snaha o poskytování kvalitních služeb a chuť neustále se zlepšovat pomohla v dubnu 2013 otevřít nové prodejní a servisní zázemí podle standardů značky Toyota. A aby toho nebylo málo, po pěti úspěšných letech se rozšířili o značku Lexus v novém, moderním a nadčasovém autosalonu s územní exkluzivitou od Prahy na západ.

V roce 2022 společnost otevřela novou pobočku specializující se na přestavby, rozšířila svou servisní nabídku o vodíkovou dílnu a také zřídila profesionální lakovnu. V následujících pak chystá další expanzi.

Více o společnosti Auto Eder naleznete na jejím oficiálním webu.